:) Evet evet yaşar baba hatta arasıra içeri biraz peynir atarlarki mayalansın diyee :D
Yazdırılabilir Görünüm
:) Evet evet yaşar baba hatta arasıra içeri biraz peynir atarlarki mayalansın diyee :D
valla bu gün ay sonu ya örtmenim herkes kendi derdine düşmüş ... bu yüzden bizdede iş olmuyo otomatikman... :lol: :lol: :lol:Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Belli belli , açılır inşallah tez zamanda işlerin...
amaaaannnnn .. boş ver örtmenimm... vur patlasın çal oynasın... :lol: :lol: :lol: :lol:
gezmek lasım .. muhabbet lasım... yeni arkadaşlar tanımak lasım...makara lasıımm...
hayat çok kısa bas gaza... demiyomuydum ben bi aralar... :lol: :lol: :lol:
yapma komutanım mekan güzel, kişiler güzel, muhabbet güzel, müzik güzel, yemek güzel burda içmiycezde nerde içicez. kapıadğında spedeeyle 2 büyük içtik ( biraları sayamadım bile) valla yıkılmadık. insan böyle ortamlarda sarhoş olamıyor. Sabah icabında bir göle gireriz o bizi zımba gibi yapar. Kapıdağdaki gibi. İsmaili ijlal ben sabahın buz denizine girince aslanlar gibi olduk
[right:a83629e254]http://img505.imageshack.us/img505/5157/bumudurbudurtrkmdrtrktrxf9.jpg[/right:a83629e254]
rakı balık
karpuz
pernir
hepsi olur...
admin gibi içip içip gezeceğim kendimden gececeğimmm....
dayyttt dağılınnn seviyorummmm ulennn seviyorummm
nalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
biri beni durdursun mu neydi .... :D
fethiye civarından dipsizgöl etkinliğine gidecek olan var mı?
Hala yirmidemiyiz be eller nerde bu eller
Ksımet diyoruz abi ben her daim hazır asker olduğum için virşey diyemiyorum net olarak, inşallah güzel olur...
Bugün Mehmetle konuştum ben çadırda kalmayacağım bungalov evler varmış onlarda kalacağım.