Merhaba Arkadaşlar,
Ben Usta ile görüştüm,fiyatlarınıda öğrendim,,
Bu haftasonu egzoz yaptırmayı düşünenler bana özelden yazabilir. Kaç kişi olacaksa ona göre indirim sağlayacak..
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Usta ile görüştüm,fiyatlarınıda öğrendim,,
Bu haftasonu egzoz yaptırmayı düşünenler bana özelden yazabilir. Kaç kişi olacaksa ona göre indirim sağlayacak..
Eksoz değiştikten sonra karbüratör ayarı gerekiyor mu? Bir de fiyat uygun olursa orda yaptırıp alsak kendimiz takabilir miyiz?
Şöyle söyleyim, içeriye ayrı boru koymassa ( Dış ekzoz ısınmaması için ) 200tl verdi, içeriye birboru daha koyması durumunda 300 tl verdi. Bence iç boruya gerek yok diye düşünüyorum. Koyduğu ekzoz paslanmaz parlak yani krom kaplama değil. Krom kaplama olarak kendi yapmıyormuş sanırım,,
Bu fiyatlar tek kişi fiyatı fazla kişi olması durumunda indirim yapabilirim dedi.
Benim bu ustaya yada başka ustaya yaptıran arkadaşlara sormak istediğim,
Anadolu yakasında yapan yer varmı ?
Krom kaplama yöntemiyle daha uyguna mal oluyor sanırım, yapan yer nerdedir ? Krom atması yada sararma gibi sorun yaşanıyormu..(@EYUP senin bilgin vardır sanırım )
Fiyat konusunda bu ustaya siz kaça yaptırmıştınız ve memnuniyetsiz olduğun şey varmı ?(@BAHADIR senin bilgin vardır sanırım )
Sizin aldığınız fiyat gayet iyi.Ben 220 ye yaptırdım.Fiyatı euro ya göre veriyor galiba.Az bişey sararma yapıyo ama rahatsız edici birşey değil.Egzosu ilk yaptırdığım zaman Mustafa abiyi biraz acele ettirdiğim için hafif yamuk olmuştu ama sonradan gittim düzeltti.Şu anda memnunum.8)
volkanın motordakinin aynısı.
http://www.youtube.com/watch?v=i03yQ...ature=youtu.be
ses gerçekte daha iyi ama video yanıltmasın