özgür geçmiş olsun gözün aydın ne kadar masraf çıktı
Yazdırılabilir Görünüm
özgür geçmiş olsun gözün aydın ne kadar masraf çıktı
Iyi pazarlar RAPTORRIDERS.Dun gece konserden sonra herkes vurmus kafayi anlasilan :) Akin sen ne yaptin alabildin mi motoru ??
iyi pazarlar 8)
İyi pazarlar,Akın kap motoru gel artık,baya andık dun burakla seni
Slm millet iyi pazarlar :)
GÜNAYDIN RAPTOR RIDERS AİLESİ
İYİ HAFTALARRRRR :cheesy:
herkese günaydın güzel bir hafta diliyorum.. :|
Gunaydin Raptorriders,Nasil baslarsa oyle gider,guzel bir pazartesi olsun:)
Vay müvekkil. Sabah sabah seni gördüm bi güzel oldum. Özlettin kendini bre :D
Her sabah tükanı Celil abiyle açıyorum ona alıştım artık :mrgreen:
Günaydın millet.
Günaydın Raptorriders!!! :x :x İyi haftalar.. 8)
Tamam geç kalma sabah takım tam olsun maç yapalım :p:p
RAPTORRIDERS:x
Onu zaten sabahçı saymıyoruz. Her ne kadar bizim için akşam üzeri olsa da ona yine sabah :mrgreen:
Eralp, kahvaltını yatağına ister misin koçum :mrgreen:
Bunlar son uyumalarım. Yarın dersane sınavı var ve carsamba gunu dersane baslıyor. Her gun 8.30 da orda olacagım. Dukkanıben acmaya baslarım artık :mrgreen:. Ama haftasonlarım hala bos. :mrgreen: :mrgreen: 8)
Cihan Abı haftaya hafta sonu kahvaltı rıca edebılırım yatagıma :mrgreen:
onun yerıne filtre kahve alıyım abı 8)
eralp görüyormusun bir simit ayranı çok gördü ama hafta sonu nerelerdeymiş bir sor bakalım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Fazer alınca sen Istanbula gelırsın o zaman buyukcekmece golunun yanında (maksat celıl abım yorumlasın :mrgreen: ) kahvaltı ederız.
Cihan abi hafta sonu nerdeydı bılmıyorum ama yedekte tuttugu butun paraları bıtırmıs gıbı duruyor. 8)
Herkese selamlar
Siz cihanı zor istanbula beklersiniz :mrgreen::mrgreen:
Teker teker gelin :p
Celil abi, tamam yine yaptım yapacağımı, bir şelale keşfine daha çıktım. Ama bi sor niye çıktım nası çıktım :p cebimden para çıkmadı. Gölcüğe kadar tek motor iki kişi (Dragstarla) gittik. Gölcükte benim birader oturuyo, gerisini onun arabasıyla katettik. Yemeği de onun evinde yedik. Yani yine sıfıra sıfır elde var sıfır :mrgreen:
Eralp fazer'ı alıp maddiyatı düze çıkarınca kısmetse daha sık gelicem zaten istanbula. Artık istanbul o istanbul olmaktan çıkacak, komşu il oluverecek :p (2. viteste gelcem sadece :cheesy:)
Orada bir ses duydum Cihanı zor istanbula getirirsiniz diye. gaypden sesler geliyor. Gösterecem ben o gaybe. :mrgreen: Alayım da 'MAVİLİ'mi* 8)
*Bknz. 'Mavili': http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8186535/detay/
Bekleriz Kardeşşşş :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Sen gel yeterki ama nirdeeeeeeeeeeeee Gelemessinki :mrgreen::mrgreen:
Bız bulusma yerıne gıtmek ıcın evden cıktıgımızda sen de cıkarsın zaten aynı anda ulasırız :mrgreen:
Erkan abı mı cıhan abı mı kazanıcak acaba! :mrgreen:
Bütün satanlar toplanın bi pazar kurun bari milleti uğraştırmayın :)
Bence de satılık motorlar dıye bı konu olursa ınsanlar daha rahat bakabılırler. 8)
var zaten ilğililerin dikkatine :)
http://www.regalraptor.net/forums/forumdisplay.php?f=4
Celil abi öğretememişin bunlara forumu yaa :mrgreen:
Gunaydin raptorriders :x
Dukkani acma serefi bugun bende