ersupalit Nickli Üyeden Alıntı
Başkan sana danışayım dedim bir. Biliyosun benim Ollie'nin ön diskinindeki problem diskin fabrika çıkışı hatalı olduğundan kaynaklandığını ve diski, garantiden değiştireceklerini söylemişti servis bana. Cuma günü konuştum motor hazır gelip alabilirsiniz dediler. Aldım eve döndüm ama cumartesi yine aynı şikayetimin azalmış bir şekilde de olsa devam ettiğini gördüm. Öğleden sonra servise gittim abi değiştirdik falan dilan bi sürü laf bi sürü özen numaraları falan neyse bi iki bişey yaptı gene azaldır ses. Sonra eve döndüm. Bugün gene ses devam ettiği için başka bir ustaya götürdüm ve bir baktık ki aslında disk değişmemiş, tornaya sokulmuş. Diskin kenarlarında ve deliklerinde hala torna çapakları var ve dijital kumpasla ölçtüğümüzde ses yapan taraf 4 mm yerine 3,5 mm. Yani yamulan yeri düzeltmek için tornada inceltmişler. Şimdi yarın götürüp makinayı büyük olay çıkarmayı planlıyorum Antalya Nebioğulları Motorda. Ama öncesinde sana bir danışıp nasıl bir yol izlemeliyim sence diye sormak istedim.
Zaten akılcı bir çözüm de üretmezlerse başlarım garantisinden diyip çok güvendiğim ve bir çok motorcu tanıdığımın da çok övüp güvendiği bir ustaya, demirtaştan disk ve balata siparişi verip elimde yeni diskim ve balatam, gideceğim...
Celil Başkanım bu yalancı, beceriksiz ve benim hayatımı, diski değiştirdik diyip de tornaya sokarak riske atan pis düzenbazlar hakkında sence ne yapmalıyım????