İlker geçmiş olsun :(
Yazdırılabilir Görünüm
Geçmiş olsun çok para istemişler sanki tespit için 80 tl gibi muayene ücreti 10 tl plaka birde trafikte ek 2 form dolduruluyordu 20 tl toplamı 110 tl gibiydi bir ama tam emin değilim sen kolay çözüm bulmuşsun idare eder ama fiyatı başka yerlerden bir araştır bence kolay gelsin 8)
Bende böyle biliyorum abi. O kadar çok çıkmaması lazım. Arabayla kaza yaptığımda düşmüştü plaka orda farketmedim emniyete durumu bildirip form doldurdum sonra şöförler odasından bastırdım plakayı. 2 sene oluyo ne kadar verdiğimi tam hatırlamıyorum ama 200 300 tutmuyo yani.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim kanun değişmiş araba olsa öteki tekine bakıp basiyorlarmis motor olunca olmazmis plaka ve dolayısıyla ruhsat degisirmis anlamadım gitti hükümet zaten hep bana bende onlara karşıyım ama ruhsatta benim plakamin ne olduğu yazıyo ne gerek var bu islere bana göre yukardakilerin nakit sıkıntısı var [emoji12]
Antalya-Merkez
Böyle saçmalık mı olur ya? Motorda da ruhsatta da en basitinden şasi numarası yazıyo. Bakarsın tutarsa plakayı basarsın nedir bu saçmalık. Sen hiç verme o parayı abi muayene de sıkıntı çıkmasın diye mühürlü bi app yaptır eğer şuan ki mühürsüz app ise. Sonra bak yoluna. Ruhsatla plaka tuttuktan sonra ve plaka mühür olduktan sonra ne polis bişey diyebilir nede muayene de sıkıntı çıkabilir. En ucuza böyle kapatırsın işi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Öyle yaptım zatende app plaka muhursuz gelirmis her zaman oylede geldi zaten bu sekilde takilcam artık verdiğim vergi ve cezalar canıma yetti zaten
Antalya-Merkez
Süper sin
Antalya-Merkez
ben de düşürdüm ruhsat ve plaka değişecek dedi emniyet:shock: