Hayırlı geceler R.R.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Hayırlı geceler R.R.
Günaydın cümleten raptorriders, hayırlı, sağlıklı, güzel bir hafta diliyorum. [emoji2937]
Herkese Günaydınlar iyi Haftalar Hayırlı İşler Raptor Riders 🖐
Günaydin RaptorRiders, güzel bir hafta dilerim....
İyi haftalar RR ahalisi [emoji1739]
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın, iyi haftalar
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın RR [emoji4][emoji4][emoji4]
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
Günaydın RR ailem, su kaçağını buldum :) radyatörden motora giden borunun kelepçesinden sızdırıyor bir kelepçe alıp değiştireceğim...
Halbuki yol veren yoluna gider...
Bugun trafikte sellektör yapma kavgası yüzünden girdiği cezaevinden 13. Yılında tahliye olmuş bir abi ile konuşma fırsatı buldum ve bu grubun üyelerini de sevdiğim için farklı bir konuya değinmek zorunda hissettim kendimi bugün, 2008 senesinde sellektör yapma tartışması üzerine ibu abimiz ve başka bir kişi karşılıklı küfürleşiyor daha sonra ikiside aracından iniyor karşı taraf ince bir sopayla yaklaşıyor diğeri de keser ile araçtan iniyor ve o an bir anlık sinirle kafasına vurması ile 8 saat sonra karşı taraf vefat ediyor ve ölüme sebep olan abi şunu söylüyor o an münakaşaya girmek için hevesli davranmayıp yoluma baksaydım ve 2 ay sonra birisi bana sen bundan iki ay önce trafikte böyle bir tartışma yaşamışsın deseydi inan hatırlazdım bile akılda yer bile tutmayacak bir mesele için 13 senem dört duvar arasında boşa gitti, ömrüm gitti, ogün o olaydan iki saat önce anaokuluna bıraktığım oğlum şimdi üniversiteye gidiyor ve ben onun en güzel zamanlarında en çok yanında olmam gereken zamanlarda bir anlık öfke sebebiyle kapalı duvarlar arasında yıllarımı boşa heba ettim. Paraları olmadığı için eşimi ve çocuğumun sefalete mahkum ettim. Şu anda da hala ekonomik çöküntüdeyiz iş de bulamıyorum. Özgürlüğünüze mal olacak herşeyden uzak durun bir kötülük görmüş iseniz hukuki yolları tercih edin şu 3 günlük ömrü bir de parmaklık arkasına sığdırmayın bırakın hata yapan yapsın sizin dövmenizle trafik kültürü düzelmeyecek ve trafikte hergün adam dövseniz günde 10 tane adam döversiniz belki de ölen taraf siz olursunuz. Trafik de kimseyle kavga etmeyin mesele dayak atmak ya da kavgadan korkmak meselesi değil haklı ve güçlü de olsanız sonu hüsran olabiliyor. Evinizden içeri girdiğinizde evladınıza annenize babanınza eşinize özgürce sarılmanın verdiği keyif yada hala yaşıyor olmanın güzelliği Trafikte haklı olmaktan çok daha keyiflidir.
Alıntıdır
Iyi geceler Raptor Riders Ailesi
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baskanım sizin dragstar ne oldu en son gittigimde cilada demisti Ahmet usta...
Günaydın RR [emoji1739]
Günaydın raptor riders ailesi
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydin RaptorRiders, hayırlı günler dilerim...
Günaydın hayırlı günler
Erkan hocam güzel paylaşım. Teşekkürler Hünkarım. Uygulamak lazım.
Geçen işten dönerken arkamdan biri selektör yapıyor, geçmeye çalışıyor falan ama trafik sıkışık gidemiyor.
Selektör ler devam ediyor neyse bi ara yanıma yanaştı adama baktım nefret dolu gözlerle bana bakıyor. Bende camı indirdim hayırdır diye. Herif bağırmaya başladı sen nasıl araba kullanıyorsun falan.. Allah tan sövmüüyor. Yaw ne oldu ne yaptım farkında değilim diyorum.. Sinirden ne dediği anlaşılmıyor. Millet arkadan korna basınca mecbur yürüdük gittik. Herif sinirden kızarmış. Aklıma çocuklarım ailem geldi. El frenini çekip insem ne olacağı belli değil.
Toplum olarak çok gerginiz. Trafikte sakin olmayı, tartışmalardan uzak durmayı beyne ezberletmemiz lazım.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın RR [emoji4]
İmza:
Günaydın RR ailem yağmurlu Yalova'dan selamlar :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d3f0b87fb4.jpg
30 Mart hatırası ⛄️
Günaydın arkadaşlar.
Erkan paylaşım harika, teşekkürler, düşündürücü ve ibretlik bir konu.
Dostlar tekrardan selam Foruma bir haller oldu benim eski hesap silinmiş şükür geri dönebildim. Bu süreçte Adana'da 4 Regal Raptor Daytona kullanan arkadaşım ile beraber cruiser tutkumuzu sürdürüyoruz tabi ben hala alamadım :) Bu süreçte youtube kanalıma çok güzel içerikler çıkardım İsteyenler Göktuğ Sönmez yazıp göz atabilir. Motolarımızdan 3 tanesi Bobberizm'de custom yapıldı. Tekrardan herkese çok selam umarım herkes iyidir
Bu tarz olaylar çok oluyor.Gerçekten hiç bulaşmamak lazım.İnsanın başına her tür bela gelebilir.Sövse bile duymazdan gelmek gerek.Bir anlık sinir ile ailemizi,sevenlerimizi üzmeyelim.Uymamakla en iyisini yapmışsın Raci Abi.
Bizim buralar kavrulmaya başladı.Şöyle adam gibi kar-kış yaşamayı özledik.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydına geç kaldım :)
Erkan hocam çok manidar paylaşım anlayana..
Raci abi bazen insanlar çok farklı hallerde olabiliyor önemli olan hangi hal olursa olsun insanın durup bi kendisini ailesini düşünebilmesi bence en önemlisi. Şu gerginliği ülke olarak atlatıp normale dönebilsek keşke.
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel bir Alanya gününden merhaba
Eklenti 2547
Hayırlı geceler raptorriders
Günaydın RR [emoji1739]
Günaydın raptorriders
Günaydin RaptorRiders hayırlı günler....
Günaydın RR [emoji4][emoji4][emoji4]
İmza:
Günaydın gününüz güzel geçsin raptorlar [emoji846][emoji2937]
SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gunaydin RR.
Herkese Günaydınlar Raptor Riders 🖐
Günaydın R.R ailesi
Günaydınlar RR
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi