Yeni bir günden merhaba RR 🤗
Yazdırılabilir Görünüm
Yeni bir günden merhaba RR 🤗
Günaydınlar Raptor Riders 🖐
Günaydın RR [emoji4][emoji4][emoji4]
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
Günaydın RR [emoji1739]
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın arkadaşlar
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydin RaptorRiders….
Selamlar RR ailem Murat abi (FouL) senin avatar resim göz kırpıyormuş bi fena oldum ya :)
Herkese Günaydınlar Raptor Riders 🖐
Günaydın RR [emoji4]
İmza:
Günaydın gününüz güzel geçsin raptorlar [emoji846][emoji2937]
SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın RaptorRiders hayırlı günler dilerim…
Günaydın hayırlı günler raptorriders
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydın RR ailem
Selam Arkadaşlar,
Bu yasaklar fena etti gerçekten. Kedinin yemi bitti ama açık Petshop yok iyi mi ! Paket servis veren arkadaşımın Restaurant'ı var. Rica ettim ona. Sağolsun Petshop sahibi de aşağı inip dükkanı açıp yemleri verdi. Bu şekilde çözmüş oldum. Önceki yasaklarda Petshop lar açıktı. Yine öyle olacağını düşünmüş ve stok yapmamıştım. Bu hastalık yasaklar ile birleşince bayağı bir zorlamaya başladı.
Yasaklara asla karşı değilim ve olması gerektiğini düşünüyorum ama belli şartlar altında tabi. Yasaklar kalktığı zaman vakalar gene yükselecek. Tam kapanma çözüm değil. Aşılama ile birlikte olsa eyvallah, kapanalım. Ancak aşılama yapılmadıktan sonra kapanmanın hiçbir anlamı yok. Başa sarıp sarıp durmuş olacağız.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geceler dostlar
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı geceler cümleten
Cümleden hayırlı geceler cumanız mübarek olsun arkadaşlar
Herkese Günaydınlar Raptor Riders 🖐
İmza:
Günaydın RaptorRiders, iyi günler dilerim.
Günaydın raptorriders hayırlı günler diliyorum
Günaydın RR ailem, hayırlı cumalar
Günaydınlar RR
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın arkadaşlar.
Günaydın RR [emoji2937][emoji4]
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaz-kış farketmeksizin, evden çıkmayacak dahi olsam mutlaka günlük koltuk altı roll on kullanırım. Bugün Şok ta roll on almak istedim ama onun da satışı yasakmış. Yahu elektrik- elektronik, hırdavat ve diğer şeyleri anlarım ama kozmetik ürünlerine yasak koymanın mantığı nedir arkadaş ? Bunu bana izah edebilecek, aklımın ermediğini açıklayabilecek olan var mı ? Kişisel temizlik ürünlerini, özellikle de pandemi döneminde bunu yasaklamanın mantığını gerçekten çok merak ediyorum ?
Yaşamsal ihtiyaçlar dışında satış yassah 😂😂😂
Millet markete gidiyorum diye gezmeye çıkarsa böyle saçma sapan şeyler olur işte 😊😃
Marketler tıklım tıklım dolu az önce alış veriş yapayım dedim arabayla gittim popülasyon az olduğu BİM’e herkes benim gibi düşünmüş daha kalabalıktı
Bitmez virüs miras
Yakında tam açarlarsa şaşmam kalan sağlar bizimdir diyecekler
Eray hocam bu arada petshoplar açık Ankara’da izin almışlar biryerlerden enteresan
Abi yaşadığımız dönemde ben mantık aramayı bıraktım artık gerek yok kendimce çözüm üretip geçiyorum [emoji41][emoji869]
Sarma sigara, ev yapımı içki vs derken herkes evinde mini kimya laboratuvarı kuracak yakında sabun roll on parfüm için [emoji23] ben en kısa zamanda içki üretimine başlıyorum mesela alışveriş listemi hazırladım fiyat araştırmasına geçtim [emoji41]
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başkanım güya yasak var. Bir arkadaşım telefon açıp "Kapıyı aç" diyerek geldi. Kitap getirmiş bana. "Ulan nasıl çıktın ?" diye sordum ? Arka ve çevre yolunu kullanmış. Arkadaşım da olsa kızdım. Böyleleri yüzünden cezayı kurallara uyan bizler çekiyoruz. Bu da bir kul hakkıdır.
Erkan Hocam, bizim burada millet zerre umursamıyor. Hadi bizi geçtim, bu içine yandığımın turistleri de maskesiz dolaşıyor. Denetim, kontrol, ceza sıfır. Olan küçük esnaf ile bizim gibi vatandaşa oluyor. Petshop lar burada kapalı. Kaymakamlık, vefa grupları, emniyet, yani neresi varsa hem bizler hem de Petshop sahipleri aradı ama izin vermediler. Açık iki Veteriner var. Orayı arayıp sipariş etmemizi söylediler.
Günaydınlar Raptor Riders 🖐
Güne motorsuz uyanmak da acayip bişiymiş [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza:
Günaydın raptorriders hayırlı günler diliyorum [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Günaydin RaptorRiders iyi günler dilerim. Kadir gecemiz hayırlı olsun…