Abi bende 1-2 kere wd40 ile temizledim ama bu sefer hep toz yapıştı üzerine.Sende aynısı olmuyor mu:soru?
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba millet :) bugün anca yazabildim.... Ve günün bombası... Ollie'yle beraber ilk defa asfaltı öptük bugün maalesef. Katil ruhlu bir otobüs şoförünün yol tartışması üstüne, erkekliğine yediremeyip koca otobüsü üstüme sürmesi sonucu Antalya Güllük Caddesinde düştüm. Neyse ki karşıdan gelen motorlu polis olanları gördü ve otobüs şoförü halkettiğinin yarısı bile olmasa da gene de ceza yedi, bütün yolcuların önünde polis yarafından çocuk gibi azarlandı ve olayın ateşiyle gözünün üstüne çaktığım yumruğun acısıyla tıpış tıpış karakola ifade vermeye götürüldü. Bende ve Ollie'de yiç hasar yok neyse ki... Ollienin sol pedal kapandı ve fren pedalında biraz çizik var, benim de montta ve pantolonda asfalt lekesi var, biraz da kıçım acıyo tabii :)
Şimdi, işin en can alıcı yerine geldik... Benim monttaki bu lekeler nasıl geçeceeeekkkkk :) Montum, Revit GT-Air. Elde yıkayınız yazıyor, küvette güzelce bezle ve sabunla yıkadım sildim ama nafile, sol kol bağırıyor "Bu adam yeri öpmüş!!!!" diye :) Napçaz netçez bi yol yordam abiler :)
Suphi çok geçmiş olsun Allah korumuş ucuz atlatmışsın aman otobüs minübüs ve ticari taksilerlerden uzak durun heran başınıza iş açabilirler
Monttaki asfat lekesi çıkması çok zor formülü varmı bilmiyorum mantık yürütürsek asfalt zift demek zifti benzin ve gazyağı çıkarır kolay gelsin
Geçmiş olsun suphi abi Allah beterinden saklasın. Dikkat etmek lazım. Motorun üzerinde dalaşmalar sinirlenmemeler olmamalı. Hepimiz biliyoruz ki onların tonluk araçları sactan kaportaları varken bizde 150-200 kiloluk motor var ve kaportası bizzat biziz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Suphi çok geçmiş olsun arkadaşım.montundaki lekeler çıkar elbet ben geçen sene Bakırköy dönüşü asfaltı öpmüştüm ama bende korumalıklı mont yoktu o zamanlar.deri yelekle serin serin giderken yatınca kollar bayaği bi leke oldu neyseki geçti allah beterinden korusun arkadaşim.
Günaydınlar Herkese iyi Haftalar
Dün baya bir motor kullandım, sendrom falan bırakmıyor insanda...
Herkese günaydın, sendromsuz ve bol kazançlı bir hafta dileğiyle işiniz gücünüz rast gelsin.
https://www.youtube.com/watch?v=QkM9WO9-uZ0&hd=1
Günaydın millet süper bi haftasonunda sonra güzel havalar devam ediyor herkese keyifli sürüşler.. 8)