Iyı geceler RaptorRiders….
Yazdırılabilir Görünüm
Iyı geceler RaptorRiders….
Günaydın RR [emoji1739]
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın RR
Günaydın hayırlı günler
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese Günaydınlar Raptor Riders 🖐
Günaydin RaptorRiders hayırlı günler dilerim…
Günaydın arkadaşlar
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geceler dostlar..
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geceler RaptorRiders…
Abiler daha karpuz kesecektik huzurlu uykular
Hayırlı geceler cümleten
İyi geceler arkadaşlar.
Günaydın RR [emoji1739] güzel günler
Günaydın RaptorRiders, hayırlı günler dilerim.
Günaydın RR...
Günaydın raptorriders
Günaydın gençlik [emoji2937][emoji846]
SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın arkadaşlar
Iyı geceler dostlar, allah rahatlık versin.
Günaydın Raptorriders
Günaydin RaptorRiders, hayırlı cumalar olsun
Günaydın Raptorriders8)
Günaydın RR [emoji4][emoji4][emoji4]
Günaydın dostlar.[emoji846][emoji2937]
SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydınlar RR ahalisi
Herkese Günaydınlar,selamlar.Hayırlı cumalar.8 gündür aktif olamadım ama bayağı bir gelişmeler oldu bende.Altta yazıp anlatayım.
Arkadaşlar uzun bir süredir, 19,5 aydır işsiz oturup duruyordum.Sezon hareketlenmeye başlayınca benim için de fırsatlar doğdu.Konu nasıl gelişti ?
2 ay önce bir uluslararası acenta nın destek birimi için başvuru yapmıştım.Adamlar aradığında arkadaşın dükkanında inşaat gürültüsü içerisinde konuşmak zorunda kalmıştım.Adamlarla gürültüden dolayı anlaşamayınca "Almancası yetersiz" diye başvurumu red etmişlerdi.Cemil de bu şirkette çalışıyor.Gidip müdüre "Ya bu adamla aynı dönem rehberlik yaptık.Almancasını ben biliyorum." diye durumu anlatmış sağolsun.Bunun üzerine tekrar aradılar.Bu sefer konuşma süremiz 1 dakikayı bulmadan kabul edildim."Almancanız hakikaten de iyimiş" dediler [emoji16] 1 haftadur eğitime başladık.3 hafta daha sürecek.Evden yani home office çalışacağım.Ooohhh keyfe bak.Klimanın altında don-atlet mis gibi [emoji1787] Maaşı falan gayet iyi.Özellikle bu sezon dışarıda bu rakamlara iş bulamazdım.
Cemil olmasa bu iş olmazdı.O vesile oldu.Yoksa kimse tekrar arayıp "Ya bir yanlış anlama olabilir mi ?" diye düşünmezdi.Kendisinden Allah razı olsun.
Durumum bu dostlar.Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim [emoji847][emoji847][emoji847]
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eray senin adına çok sevindim uzun zamandır pandemiden dolayı iş , gelir sorunun vardı bu iş çok iyi oldu inşallah herşey daha güzel olacak tekrar hayırlı olsun kolay gelsin 👍👍👍
Eray gözün aydın, senin adına sevindim.
Ortak noktası motosiklet olarak yola çıkmış ve bu grubun bir parçası haline gelmiş hasbelkader yollarımız kesişmiş bireyler olarak, "bu gruptan ne alırımdan çok bu gruba ne verebilir" düşüncesiyle hareket etmenin en güzel örneği olmuş CEMİL in kilit noktada hayırlı bir işe müdahil olması.
Burada kurulan güzel arkadaşlıkların, hiç bir zaman burada kalmaması ümidiyle.
Eray abi hayırlı olsun. Sevindim valla.
Cemil abinin bende bir yemeği var zaten bi de sende olmuş [emoji16][emoji16][emoji16]
Çok teşekkür ederim Başkanım.Hakikaten her anlamda güzel oldu [emoji4]
Sağolasın Ali Abi.Hakikaten de belirttiğin gibi.Almaktan ziyade veren,paylaşan bir grubuz.İstanbul dan Antalya ya kadar ufak ama çok farklı değerlere ve birlikteliğe sahip bir Motorsiklet Kulübüyüz.Herkesin belli bir olgunlukta ve ağırbaşlılıkta olması,hesaplara dayanmayan bir gönülbağı olması paha biçilemez.İyi ki sizleri tanıma şansına erişmişim.
İyi dileklerin için sağolasın.Haftada 2 gün izinliyim.Gezecek bolca vaktim olacak.
Yemek işin en kokayı.Ne zaman istersen buyur gel.Kuzuya boğarım seni [emoji16]
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biri kuzu mu dedi [emoji2955]
Selam olsun kekik otlayan kuzulara [emoji39]
Milli takımımıza başarılar diliyorum
[emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250]