Abi asıl üyeler patch takar nerde seninki :p:cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
250 daytonamı satıyorum tertemiz ilk gunku gibi sahibindende ilan no: #210950590
Evde elbise dolabının derinliklerinde.:cheesy:
Ben seneler önce patch konusunda görüşlerimi belirtmiştim.Ben sırtımda Türk bayrağından başka hiç bir arma,amblem, işaret,kulüp logosu vb.şeylerle dolaşmak istemediğimi söylemiştim.Bu benim kişisel tercihim.Eğer grupta patch takıp gezmek statü ve ayrıcalık ise,ben buna karşıyım.Bu diğer insalardan kendimizi soyutlamaktır,ayrımcılıktır,dışlamaktır.Kısacası ben bu işte yokum.
selam arkadaslar hafta sonu ıcın program yaptık baskanların bılgısı var bı goz atın ıstersenız
Abi Türk bayrağından başka bişey takmam diyon onu da takmıyon :cheesy:
İşin şakası bir yana abi,patch tabiki statü,ayrıcalık vs. değil ama bir yere bağlı olduğunun göstergesidir.Aynı Türk bayrağını takıp onun ruhunu yaşaman ve Türk olduğunu göstermen gibi.
İşin bir diğer boyutu ise sen Türk bayrağını taksanda takmasanda Türksün. Patch için de bu geçerli...Sadece safını belli etme olayı yani.Yoksa bizde kimseye bişey belli etmek zorunda değiliz.Benim de motorumun arkasında Türk bayrağı asılı.Benim çocukluk hayalimdi ve taktım.Gazi mahallesi gibi tehlikeli bir bölge ile komşu sınırdayım.Her seferinde çevremdekiler bayrağın benim için tehlike arz ettiğini ve çıkarmam gerektiğini söylüyorlar.Ama dediğim gibi abi;Safımızı belli ediyoruz 8)
Bir laf attık şaka kakaya dönmeye meyil etti.
Bahadırım sırtıma bayraktan başka birşey takmam demiştim ama...:cheesy:
Sırtımda devamlı bayrakla süpermen gibi dolaşacak değilim ya. :) Resmi bayramlarda aslanlar gibi takarım bayrağımı dolaşırım.8)
Yazının devamını da vatan, millet, sakarya ya bağladın hemen . :)
Benim anlatmak istediğim konu şu.İlk buluşmalarımızdaki amaç hayatlarımızdaki stresten uzaklaşmak için eğlenmek,hep beraber paylaşımlarda bulunmak,ortak payda da buluşmak,en önemlisi beraber sürmek,sadece sürmekti.Kimsenin patchle falanla filanla derdi yoktu,sorduğu da yoktu.Fakat zamanla klüpleşmeye gidildi sihir bozuldu .Monarşik bir düzen oluştu,bazıları ayrı krallık ilan etti.Maalesef ayrılanlar gruplaşmalar vs. oldu biliyorsun.
Hayatlarımızda yeterince birşeylere bağlı yaşıyoruz.Kimimiz anne babaya,kimimiz eşimize çocuğumuza,kimimiz işine,derneğe,kulübe,birliğe,cemaate vs.vs.uzar gider.
Bırakalım da burada rahat edelim yahu .Motosiklete niçin bineriz.Özgürlüğümüzü en iyi şekilde yaşattığı için değil mi?
Böyle şeylere takmayalım.Olmaz mı ????????8)
Sağlıcakla.........8)
Haftayı ortaladık günaydın
Sent from my iPhone using Tapatalk
Atilla takılma böyle şeylere, zaten senin üstünde patch olsada olmasada sen bizimlesin.
Bu arada; ben üyeyim sen aday üyesin ezik seni :))) ::::::p8)
Bu şarkı sana gelsin :)
https://www.youtube.com/watch?v=1sG1...reload=10&hd=1
Herkese Günaydınlar iyi Günler