Olabilir gelmek isteyen varsa buradan yazsın ona göre yarın akşamda buluşabilirsiniz
Yazdırılabilir Görünüm
Yarın akşam buluşma olsun isterim tabi de gelmek isteyen arkadaşlar olacak mı acaba ?
Ortak bir yer derken Florya da bayağı bir ortada değil mi:cheesy:
Hem avrupa yakasının çoğu Sefaköy,Küçükçekmece,Avcılar ve çevresinde bulunuyor.Bence gayet uygun ama yine de çoğunluğa ayak uydurulur neden olmasın.8)
Bahsettiğin şekilde bir organizasyon ileri bir tarihte olacaktır zaten.Şu an anadolu yakası yer ve zamanı ayarlamış başlığını atmış zaten.Bu saaten sonra değişmez.Hem aralarında tecrübesiz arkadaşlar var onlar içinde Beşiktaş veya başka bir yere gelmek ayrı sıkıntı olacaktır.Biraz daha zamana ihtiyaçları var.8)
Atilla abi haklı, misal ben, çok istesem de Beşiktaş'a gelemem, hele iş çıkışı, maç trafiği falan... bilmiyorum belki de emniyet şeridinden gidildiği için daha rahattır, lakin dönüşte 1 saat yol vs... hgs falan da almak lazım tabi...
bahadır bence sen fsm gişelerde dur abi... iki tarafa da eşit mesafede olduğunu göster, biz sana 3g ile bağlantı yapalım :)
Kaç gündür foruma yazacak fırsat bulamadım, mesai çıkışı Mevlâna müzesi konyadan herkese selam.. yarın istanbul [emoji4]
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05...aa37635409.jpg
avrupa yakası neden toplanmıyor . florya filan çok güzel toplanmasak mı yarın . tanışmak yeni motorlar görmek istiyorum : ))