sons of künefe :)
Yazdırılabilir Görünüm
sons of künefe :)
CaNeR sana iyi yolculuklar;:)
&
Murat, akşamları 20.00'den önce eve geldiğimde, makine ile bostancı buluşma noktası ile Pendik tekne arası yol yapıyorum. geç olmazsa gel:::::
Canım abim şifreli mesaj mı yolladın ( ör: "Malı Arap Kadri'den alıyoruz") naaptın anlamadım ben... kafamda deli sorular:
1-) Ben senin akşam 8 den önce eve geldiğini nasıl anlayacağım canım abim, cep telefonlarımızı kaydedelim :cheesy:
2-) Bostancı buluşma noktasını anladım, dolmuş duraklarının orası, fakat Pendik tekne neresi? (bu çok da önemli değil aslında nasolsa görürüz)
3-) Sırf yol olsun, gezme olsun diye mi gidiyorsun yoksa bir mevzu mu var orda? :artiz:
Benim için erken-geç diye bir şey yok abi, işten eve evden işe gidiyorum zaten... Hanım evdeyse, çocuğa ben bakmıyorsam gelirim tabii ki, maksat muhabbet olsun, km dolsun... Çağırdığınız için de teşekkür ederim...
Haftada 1, bazen 2 akşamı kendime ayırıyorum, birkaç saat kafa dinleyeyim hesabı, Raptors buluşması olursa ona kullanıyorum... Ama bu Cuma toplantı olmazsa da yeleği giyip atacam kendimi sokaklara, başta yönetim olmak üzere duyurulur...
Abiler Cuma buluşma durumumuz nedir ?
beni bilirsiniz herzaman ve heryerde erdincc 8)8) :x:x
GÜNAYDIN RAPTIRLAAAAAR.iYİ SABAHLAR.
bana mekan hiç farketmez yeterki dostlarla birlikte olalım. :)