Rainmaker' a benden de Raining Blood gitsin ozaman.,
Sahi Murat sen benim dediğim şarkıları dinliyomusun.Yoksa ben boşamı konuşuyorum.:::::
Saygılar.
Yazdırılabilir Görünüm
Sedarth, kırdın kalbimi... Kalbimin sesini dinlemedim senin bahsettiğin şarkılar kadar... Ancak, "Bahsettiğin şarkılar" değil, şarkı vardı bi kere, Obscura - Anticosmic Overload... Manyak ötesi bir grupmuş, çizmiş adamlar falan diye anlatıyordum dün, tam lafın üstüne geldin, hatta iyi insan lafının üstüne gelir diye bağladım konuyu ama duymadın sanırım... Raining Blood ve Mandatory Suicide dinliyorum şu anda, dersten yeni çıktım, savaşa gitmeye hazırım :Rockn Roll:
Sene 1998 mi, 1997 mi ne, daha sevgili Berke "agu" dememişti :artiz:... Bu Slayer denen insan azmanları Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'na gelmişlerdi... Ortanca kızkardeşimle ben çok pis kurukafacıyız o dönem, annem tabi bilmiyor Slayer kimdir nedir, biz aldık biletler geldik konsere... Yani hiç bu çapta bir konsere gitmemişiz, Dave Lombardo ayrılmış yerine Paul Bostaph çalacak, ortalık bir gergin falan... Kapılar açılsın diye beklerkene polis bize bir daldı abi coplarla... Bildiğin çocuğuz lan, kızkardeşim 14 mü 15 mi ne yaşındaydı ve ben de ona abilik yapacam güya... O hengamede kendisini güvenli bir alana kaçırmayı başardım cop yemeden... Fakat ayağında ayakkabısının teki yoktu :p Bir baktım Harbiye'de ana cadde üzerinde duruyor ayakkabı... "Abi boşver gitme" falan dedi bu, ben "Slayeeeaaaarhhh" diye bağırarak bir daldım... Abi beni bir copladılar, bir copladılar... Ayakkabıyı kurtardım eve çorapla dönmedik çok şükür ama bir hafta mosmor gezdim her tarafım... Konserde iyiydi bu arada... 8)
Gülü seven dikenine katlanır.
Bu arada tam o senelerde Lombardo abimiz Testamentin-The Gathering albümünü (Testament adına bir lütuf) efsane albümler statüsüne sokmak için uğraşıyodu.Sonralarda Testamentle devam edecekmisiniz sorusuna ne işim olur la benim bu eziklerle diye demeçte vermişti.(Tam cümle bu olmasada :)).
Şaka maka orta yaş sendromuna giriyoruz diyede düşünüyorum şunları yazarken :)
Saygılar.
erkeklerde 35 yaş krizinin en belirgin aksiyonlarından biri motosiklet almakmış... ben demiyorum psikologlar diyor :artiz:
seni hatunlar ve sürüncemeli hayat tarzı yıpratıyor, böyle giderse 10 sene sonra da kore gazisi gibi hissedeceksin :) 27 yaş fıstık gibi yaş, yemişim tekeli de torunları da, heba etme aga... süleyman abi varken bize laf düşmez ama her sene daha da hızlı geçiyor... ne demiş yaşlı kurt (rahmetli kurt tabii) charles bukowski "günler tepelerden aşağı koşan vahşi atlar misali"... biz de o çin malı vahşi atların üzerinde güne ve asfalta tutunmaya çalışıyoruz... öğle yemeğinde pilavı fazla kaçırdım galiba ben, derin mevzulara dalıyorum mütemadiyen... :artiz:
Alıntı:
Rainmaker Nickli Üyeden Alıntı http://www.raptorriders.com.tr/forum...s/viewpost.gif
seni hatunlar ve sürüncemeli hayat tarzı yıpratıyor, böyle giderse 10 sene sonra da kore gazisi gibi hissedeceksin :) 27 yaş fıstık gibi yaş, yemişim tekeli de torunları da, heba etme aga... süleyman abi varken bize laf düşmez ama her sene daha da hızlı geçiyor... ne demiş yaşlı kurt (rahmetli kurt tabii) charles bukowski "günler tepelerden aşağı koşan vahşi atlar misali"... biz de o çin malı vahşi atların üzerinde güne ve asfalta tutunmaya çalışıyoruz... öğle yemeğinde pilavı fazla kaçırdım galiba ben, derin mevzulara dalıyorum mütemadiyen... :artiz:
Abi kurt cobain mantığında ilerliyoruz işte :) evde oturup çay mı içelim her akşam. Ya da evlenip çoluk çocuğa karışıp esaretin bedelini mi yaşiyim ? :artiz:
bir ahkam keseyi bari.::::: çaktırmadan üzerime çullanmayın:artiz:.
Mutluysan günler geometrik, mutsuzsan aritmetiksel geçer. Uzun yaşamak için mutsuz olamaya gerek yok, çünkü nasıl olursan ol senden bağımsızdır gün= 24 saat 8)
35 yaşında motosiklet alan biri olarak psikologları destekliyor gibi görünsem de kesinlikle katılmadığım tespittir. Çünkü, tüm çocukluk ve gençlik döneminde motosiklet sahibi olmayı hayal eden ama bir türlü para bulamayan birinin; iş hayatına geçişi, evlilik, ev&araba gereksinimleri falan derken ancak 35-40 yaş aralığında bu hayaline sıra gelmektedir.
Tam hayallerini gerçekleştirecekken çevrenin bu saatten sonra napacaksın yorumlarının, psikolog ve akademisyenler tarafından desteklenmesini esefle kınıyorum :)
abi neslin problemi bu bence, evde oturan çay içer, evlenip çoluk çocuğa karışan esaretin bedelini yaşar vs... bunlar "öğrenilmiş çaresizlik"... evet doğrudur, evlenince hele bir de çocuk varsa sorumluluklarınızda ciddi bir artış olur, atıyorum motora egzos taktırmadan önce bile 2 kere düşünürsün falan ama iyi yanları da yabana atılmamalı diye düşünüyorum... aramızda eşiyle rakı kadehi tokuşturan, playstationda oyun oynayarak sabahlayan, sıradan gözüken şeylere anlam katabilen insanlar da mevcut... ben bir tane tanıyorum mesela :artiz:
ben 10 yıllık ilişki ve bir çocuktan sonra, kesinlikle başladığım noktadan daha iyi bir konumdayım, yarın ne getirir ne götürür bilemem ama tek bildiğim, her ne olacaksa, pişmanlık hissetmediğim.
daha güzel hatunlar, daha güzel motorlar, daha soğuk biralar, daha iyi futbol takımları vs... bunlar hep olacak... ama sen yarın daha genç olmayacaksın genç adam... hayat kumar gibi, en çok risk alan değil, nerde durması gerektiğini bilen masadan kazançlı ayrılıyor...
bugünlük bu kadar felsefe dersi yeter, benim mesai de biter, şimdi eve çay içip survivor izlemeye gidiyorum :cheesy: yarın görüşmek üzere...