Cihan hiç bahsetmiyorsun mülakattan.. Ne oldu? Görüşme nasıl geçti?
Yazdırılabilir Görünüm
Sorma abi yaa. kafam döndü valla bugün.. Otokar diye gittik bildiğin şehir içi çıktı. askeri bi şehir. kapıdan danışma aldı bi arabaya bindirdi 10 dk gittik rahat. anca vardık insan kaynakları binasına. girdimbi form doldurttular. doldurdum da 45 dk ne gelen var ne giden. sinirlendim kalktım bina içinde hatunu arıyorum, buldum, dedim bunu sana mı veriyoruz. şaşırdı maşırdı. aldı beni bi bekleme odasına tekrar. koydu önüme 100 soruluk bi ingilizce sınavı. 1 saat zamanın var dedi gitti. onu da yaptım gittim verdim. bu sefer büyük bi salona aldı. yanında bi adamla geldi. (Adam eleman alımı yapılacak departmanın müdürüymüş) kendinden bahset dedi, ben ne var ne yok anlattım. adam başladı bu sefer, biz şunu yapıyoruz böyle çalışıyoruz bunları yapıyoruz falan. sonra sorular sormaya başladı bana. Önünde bi prototip projesi var, hangi aşamaları izlersin neler yaparsın dedi. Beklemediğim bi soru oldu, baya bi saçmaladım, sonra saçmaladığımın farkına vardım; dedim savunma sanayii adına pek bi tecrübem yok şimdilik dedim. ama kullandığınız programın altından girer üstünden çıkarım gibisinden konuştum. tamam dedi aralığın ilk haftası bizden olumlu veya olumsuz telefon bekle. Eğer olumlu olursa bir görüşme daha olacak dedi. ben de hayhay dedim çıktım. yarımsaat araba bekledim. Beni almaya araba geldi fabrikanın kapısına bıraktı. Bu anlattıklarım 3 saatten fazla sürdü. :? :? :? :? yani anlayacağın pek bi hoşuma gitmedi bugün benim.
''Sizin için daha hayırlı olduğu halde bir şeyi sevmemeniz mümkündür. Sizin için daha kötü olduğu halde bir şeyi sevmeniz de mümkündür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.''
Bekle bakalım,hiç belli olmaz belki nasibin orasıdır.:lol::cheesy::cheesy:
GÜNAYDINLARRRRRR nazar8)
cihan zorlu bir mülakat olmuş ama konu savunma sanayi olacak o kadar hayırlısı olur işallah 8)
Günaydın efem...
Valla ne bilim öyle pek ciddiye de almadım. Bikaç toy eleman vardı yine mülakata gelmiş. Giyinmişler cix cix takım elbiseleri, elleri ayakları titriyo :mrgreen: Ben kot pantolon kazak, bacak bacak üstüne atmışım gayet cool takılıyorum. Ee naparsın, çağırdılar çalışan adamız, işten çıktım oraya gittim. Normal günlük nasıl takılıyosam öyle takıldım. Çağırılan da benim ya, onun da verdiği bi özgüvenle misafir oldum adamlara :mrgreen: dedim böyleyken böyle.. "Kıyafetimle vs. değil de yaptığım işle sorgulayın" havası verdim :mrgreen: ki eminim ki kullandıkları programı onlardan iyi kullanırım :mrgreen: farkına varırlar ve beni kazanırlarsa ne ala.. toylardan birini tercih ederlerse kendileri bilir :mrgreen:
Bu arada enteresandır, beni çağırdıkları mülakatın ilanını da kaldırmışlar kariyer.net'ten.. Sanırım çağırdıkları adaylardan birini alacaklar... Bakalım hayırlısı.. 8)
Günaydunlar RR Ailesi
Cihan Hakkında hayırlısı olsun
Eyvallah cümlemizin hakkında hayırlısı olsun.. :|
sen hala neden moralinin bozuk olduğunu söylemedin sanırsam.
Atlamışım o kısmı :) son 1 haftadır hiç keyfim yok,ne işten zevk alıyorum nede başka bir şeyden. Birazda motorsuzluk özlemi çekiyorum galiba, 2 ay öncesine kadar canım sıkıldımı atlardım motora yol nereye giderse dolaşır gelirdim moralim düzelirdi. Galiba yaz gelmeden alacağım yeni bi motor:cry: