kesinlikle hemfikirim seninle, ben de desteklemiyorum zaten, maksat geyik olsun... türkiye gibi bir ülkede erkeğe yüklenen binlerce sorumluluk arasında (oku, askere git, evlen, para kazan, ev araba vs) bence 35 son derece genç ve mucizevi bir yaş...
Yazdırılabilir Görünüm
Andropozun başlangıç evresindeki ulan yaşlandım artık. hayatıma renk katayım dur ne yapmayı istiyorum diyenlerin çoğunlukta olduğu grup bence racing ci kardeşlerimiz.
Chopper kullanan insanların hep bir ortak noktası var.
Ayrıca şu da bir gerçek aslında; motora erken yaşta başlamakta o delikanlılıkla çok tehlikeli.
yav abi ben memnunum hayatımdan :) ben egzoz taktırmadan önce 2 kere düşünüyorum. Acaba gece mekana gidip eğlensem mi ? yoksa o parayla motora bişiler mi alsam :) benim tek derdim bu yahu. ayrıca ciddi anlamda evliliğe karşı bi insanım. bakalm ilerde cıkacak mı bizede yürü lan evleniyoruz diyecek hatun
Dip not : hatun HD 883 iron ya da forty eight kullanıyorsa sorgusuz basarım nikahı :artiz:
arkadaşlara bir el atalım ya:cheesy:
http://s21.postimg.org/s8il4h43n/image.jpg
Bence gayet mutlu gözüküyorlar Süleyman abi. Hiç aralarına girmeye gerek yok :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günaydın bıradırs...
Günün ikinci yarısı sağanak yağışlı diyor, ben motorla geldim gene işe... İyice bir bütünleştik, imkan olsa gece yatağa da sokacam... Akşamüzeri başlarsa ayvayı yedim, 10 km/s ortalama hızla dönerim artık eve...
Millet daha uyanamamış sanırsam...
Günaydın millet, valla murat abi ben çok yağmurlu görünüyo diye otobüse talim ettim bugün bide mesai yapıcam hadi hayırlısı :)
Günaydın millet hayırlı cumalar
Antalya-Merkez
Hayirli cumalar dostlar 8)