Bunu yapan lar insan değil şu anda kulakları cinliyordur benden ötürü
Antalya-Merkez
Yazdırılabilir Görünüm
Bunu yapan lar insan değil şu anda kulakları cinliyordur benden ötürü
Antalya-Merkez
https://www.youtube.com/watch?v=Gi4b5X4qJr4
Mesai bitti hadi herkes evine bende çalışıyım hıımmmnnaaaa...::::::::::::::::::::
Aa tapatalk yükledim ne güzel bişeymis bu
Good morning raptırlar
Antalya-Merkez
Günaydınlar Herkese
Cümleten günaydınlar. Cumartesi işe mi gelinir ya :(
Günaydın kardeşler...
Dün hardcore motorcu oldum, sağanak yağış altında sürdüm eve... Normalde 60 km ile gittiğim yolda bu sefer 40 km ile gittim, aleti yatırmadan virajlara dik girdim, hız kesmek için motor freni yaptım, herhangi bir problem yaşamadım...
İlk başta üç buçuk attım bir süre ama alet sağolsun umduğumdan daha stabil çıktı o lastiklere rağmen... Kaskın vizörünü kullanamadım yağmurdan, açmak zorunda kaldım, sprey falan sıkmak lazım sanırım..
Bir de spor ayakkabıyla kullanmayın bence, ayakkabılarım ve pantolonumun paçaları su gibi oldu...
Sabah kalktığımda "naaptın gidebildin mi" diyen mesajıyla beni karşılayan Sedarth kardeşim başta olmak üzere düşünen, kafaya takan ve tavsiye veren herkese teşekkür ederim. Bir sorun yok, eyvallah...
Murat kardeşim . Şaka maka Harbi motorcu oluyorsun valla . :Rockn Roll:
eyvallah başkan... bu kadar destek ve yardımla herhangi bir kütük bile motora binerdi diye düşünüyorum :)
hele şu beşiktaş macerasından bi alnımızın akıyla çıkalım, sonra bi uzun yol yapalım, 1000 km lik rodaj macerası falan bi bitsin... bakalım, kısmet... ama ben de bir ay önce yazdığım mesajlara bakınca gülümsüyorum. kimbilir bir-iki sene sonra bakınca kahkaha atacam heralde "lan iki damla yağmurda amma tırsmışım" falan diye :cheesy:
teşekkür ederim...
Yağmurda ayakkabıların ve paçaların ( hatta tüm pantolonun ) sırılsıklam oldugunu hatırlıyorum bende. hatta arka çamurluk yoktu motorda, beyaz bir t-shirtte varsa tadından yenmiyodu :)
Herseye ragmen yagmurda kullanmanın zevki ayrı. tabi riskide. Ama dikkatli olduktan sonra bir problem çıkmaz dediğin gibi