-
Öncelikli bu güzel mekanı ayarlayıp kusursuz bir organizasyon yapan ve organizasyon içinde görev alıp emeğini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Tabi bu organizasyona katılarak destek veren ve birlik beraberliğimizi güçlendiren tüm arkadaşlara da teşekkür ederim.
Daha büyük organizasyonlarda buluşmak dileğiyle tüm ekibe maşallah nazar
-
-
Çok keyifli bir etkinliktı. Herkese teşekkürler :)))
-
-
Erdinç kardeşime kocaman bir teşekkür ediyorum buradan. Emeğine sağlık kardeşim. 8)
Ve tüm RaptorRiders'ı. büyüğüyle küçüğüyle katılımlarından dolayı kutluyorum. Duygularım okadar yoğunki. Tarif edemeyeğim ama kısa özet geçmek gerekirse. Sizlerin yüzlerinde herşeyden daha değerli olan bir tebessüm bırakabildiysek ne mutlu bize. Herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 8)
Uğur GÜLER
-
Katılmaktan onur duydum. Herşey mükemmeldi. Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler....8)
Ama organizasyonu ayrıca kutlarım. Emeği geçen herkese teşekkürler...Ve tebrikler.....8)
-
Tekirdağa katılımcıları evinde. organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler. katılmaktan ve aranızda olmaktan onur duydum. farklılıkları raptorriders platformunda buluşturmak ve buna emek verenlerin yüreğine sağlık. nice organizasyonlarda bulusmak dileği ile.
-
Bu mükemmel organizasyon için herkese çok teşekkürler arkadaşlar süper bir ortam vardı. RaptorRiders bu sezona bomba gibi geliyor :Rockn Roll: :Rockn Roll: :Rockn Roll:
-
Organizasyon süperdi emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
-
Mükemmel bi organizasyon oldu. 7 saat boyunca oradaydim ama 1 saat gibi geldi zaman su gibi geçti vallahi :) başta Erdinç ve Uğur abi olmak üzere emeği geçen, katılan veya katılamayan herkese sonsuz teşekkürler. Desteklerinden ötürü Celil ve Alper Başkanlarımıza da minnettarız. RR ailesi olarak böyle guzel ve keyifli organizasyonların devamını diliyoruz. 8)