Maşallah ekip büyüyor :) 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Maşallah maşallah nazar değmesin[emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba Arkadaşlar,
Dostluklar edinip deneyimlerimizi, hüzünlerimizi, sevinçlerimizi paylaşıp, yol hikayelerinde birlikte rol almak ve bu büyük ailenin Antalya'daki simgesi haline gelmek için yola çıktık.
Tekerinize taş değmesin
(konu başlığı göremeyince ara gaz vermek istedim)
Haydi Antalya' daki Arkadaşlar elleri görelim :)
Forumu takip eden Antalyalı Arkadaşlar sizleride aramızda görmek istiyoruz yaz geldi birlikte yolların keyfini çıkaralım :) 8)
26 - 30 Haziran 9. Uluslararası Manavgat Festivaline katılacak olanlar isimlerini yazsın lütfen.Forum harici sayfaları takip eden,tesadüfen bir kere bakıp bu yazıyı gören arkadaşları da bekleriz.
1 - Eray Aksoy
2 - endroad ( Cemil )
3 - TuruncuBuji ( Cihan )
4 -
5 -
6 -
7 -
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Manavgat Motofest'e katılacak olan olursa konaklama şeklini belirlemekte fayda var.Arkadaşlar,bu sıcakta çadırda kamp yapmak sanki pek akıl işi olmaz gibi ? Yani gerçekten çadırların içi çok fena olur.Kişi sayısına göre bir plan yapalım.Kaç kişi katılacak net belirlersek ona göre bir şeyler düşüneceğim.
Konu ile ilgili fikrim şu; Çadır konusunda çok ısrarcı değilim, çünkü çadırda yatmak ve ya uyumaya çalışmak kolay olmayacak, ancak Ekibimizi büyütmek için festival alanında çadır kurulacak yerde kendimizi gösterir isek, en azından yerimiz belli olur ise yeni arkadaşlar ve dostlar edinmemize yardımcı olabilir. Ama eziyet çekmeye gerek yok Festival alanında takılmamız yeterli derseniz benim açımdan o konuda da sıkıntı yok. Bana her yol uyar maksat birlikte vakit geçirmek.
Şöyle de yapabiliriz.Festival alanına çadır kurarız.Orada yerimiz belli olur.Konaklama olayını ise klimalı bir yerde yapmak lazım.Bizim yazlık var.Küçük ama idare eder.Klima falan mevcut.İçindeki arkadaş orayı Haziran başı boşaltacak.Bir temizlik yapılıp kullanıma uygun hale getirilir.Yatmak için orayı kullanabilirsiniz Cemil ile birlikte.Festival alanına yaklaşık 18 km.
Merhaba Antalya :)
bir gün bunu yazacağımı biliyordum :Rockn Roll:
Ben geçen sene Manavgat Motor Festivaline katıldım, kısaca aktarmak isterim. Alan aslında ağaçlık ve iyi bir yer bulunursa üç çadır rahatlıkla gölgede kalır. Geçen sene temmuza rağmen bildiğiniz trekking çadırında kaldım ama arkamdaki ağaç sağ olsun sabahları gölge yaptı. Açıkcası orada kalmamız daha iyi olacaktır çünkü inanın muhabbettin çoğu ve en güzelleri akşam etkinlikler bittikten ve ziyaretçiler gittikten sonra diğer kampçılar ile semaver başında yapılıyor.