A.s abi [emoji2772][emoji2772][emoji2772]
Yazdırılabilir Görünüm
Antalya [emoji869][emoji41]
Ufaktan hazırlıklar başlıyor gibi. Bu yaz yollar, muhabetler ve dostluklar bizimle olsun.
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Planlar planlar planlar
Çok yakında......
Antalya yükleniyor [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sezona Az kaldı yol planları başlasın 👍👍👍
Hafiften Planlama başladı, Ankara Festivalli dışında 2 tane tek gecelik gezi ve bol miktarda günlük gezi olacak inşallah. Hersey planlandığı gibi giderse tabi. Tadımlık bir ön Planlama paylaşmak istedim. Forum iyice durma noktasına geldi inşallah bir hareket başlatmış olurum.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1003ae215b.jpg
Vaaaay projeler başlamış hayırlı olsun 8) :Rockn Roll: :Rockn Roll:
Erkan Hocam, Burdur golü kenarında Kent Orman var ama başka alternatif'de bakıyorum, tam kesinleşmeden yazmak istemedim.
Bülent hocam araştırma ve planlama tam gaz devam. Gezelim görelim hep birlikte memleketimin eşsiz güzelliğini.
Manavgat festivali olmaz ise geçen yıl yaptığımız gibi Burdur Bucak festivaline katılırız diye düşünüyorum. Sonrasında da Ankara festivali var. Bir aksilik olmazsa Antalya olarak tam kadro Ankara yolcusuyuz. Ve tâbi ki Muğla'nın efesi Deniz'de bizimle. Sonrasında ağır misafirimiz var inşallah ama söylemem kimseye sürpriz [emoji16].[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabiiii yapın planları [emoji16][emoji16][emoji16]