baba bitti evet heskes gelicek sen merak etme eklenen olabilir amaAlıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
baba bitti evet heskes gelicek sen merak etme eklenen olabilir amaAlıntı:
Birinci sayfadakilerin tamamı mı? Emin misin?
Gomtanım eskişehir fatihim...sen bi çuval soğan, bi çuvalda patates aldır, gerisini biz hallederis...sponsorlarada yazık olmasın deeerrmişiim... :lol: :lol: :lol:Alıntı:
:D :D :D
Adminime zahmet vericem ama listeye 1 adet de moonchild ekler misiniz.. Yalnız listenin altındaki notta kesin gelecekler yazdırsın adını diyo. Ben %90 geleceğim ama o tarihlere yakın kardeşimin diploma töreni var ankarada.. Şimdilik gözüken en kötü ihtimalle -eğer kabul ederlerse- Aksu abim başta olmak üzere hemşehrilerimle Ankara'dan gelebilirim... Ama diploma töreninin tarihi değişirse ederse, geç olmadan adımı sildiririm. Kusuruma bakılmaz umarım!
24-iakyürek (+1) (İsanbul) alper baba artçım gelemiyo ama ben ordayım kaçmaazsss...
tam sayıyı netleştirmek için belirtmek istedim.
Arkadaşlar dostlar malumunuz küheylanı sattım ama bende çok gelmek istiyorum Eskişehire beni artçı yapabilecek arkadaşımız varmıdır.Hatta yedek pilotlukta yapabilirim :D
ah be muratım... hayırlı olsun mu yoksa geçmiş olsun mu demeli bilemedim şimdii... ben alırım derdim ama 1. uzun yola artçı almam ikincisi ben dönüşte guruptan ayrılıp konyaya bi uzuycm gibi görünüyo... ama eğer o dönemde bi değişikliğim olursa tekrar bakalım durumumuza... belkim bu sefer uzun yolda ardçı alıcaam tutar senin için...
Kargalar sürüyle uçar kartallar yalnız misali volkide yalnız gidiyo uzun yollara :)
olm çaktırma layn... belkim dönüş yolunda doldururum artçıyı belli mi olurrrr.... :mrgreen: