valla abi ayar çekmeklazım burhan bi parmak atar bişeyi kalmaz dert etme sen. bidaha ki sefere geçer.
Yazdırılabilir Görünüm
valla abi ayar çekmeklazım burhan bi parmak atar bişeyi kalmaz dert etme sen. bidaha ki sefere geçer.
ahan şimçik geldik .. hemen klavyenin başına geçtim...
herşey çok muhteşemdi...katılan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler.. yannız organizasyon pek güsel olmadı... :P en son helikoptere bineceedik binemedik.. :P
emrah komtanıma .. sevgili eşleri derya hanımefendiye...ayhan kardeşime ....sonsuz teşekkürler.....olay budur abiciim..bundan soora olan bütün organizasyonlarda hep eskişehir konuşulacaktır emin olun....
heee .. bide .. şeyy....o kadar sponsorun içinde bi benzinlik bulamadınısmı komtanım yaaaa...ayıp yaniiii..... :lol: :lol: :lol: :lol: ben 4 raptor gücünde geldim.. kuruduk valla dönene kadar.... :P :P
heee bi şe daa var.. o neydi ölle yaa motorun arkasındaki top kek mi ne bi çanta vardı. :P ...hayret yaaa... kurye motoru gibi .... :lol: :lol: :lol:
abi dört raptor gucu dedin ama lpg seni yavaşlattı galiba :D tek raptorlgücü evlerine vardık dinleniyo. saygılar dipsiszgöl 270 km tek raptor gelirsen sponsor olurum.
harbiden yaa.. mehmet kardeşim.. dipsiz göl olayını canlandıralım...Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
ben canlandırıcam yarın organızasyona başlıyorum. ama rr ı satmamak lazım.
ARKADAŞLAR HERŞEYDEN ÖNCE BENİ HERŞEYE RAĞMEN ALIP KAHRIMI ÇEKEN VE YENİ ARKADAŞLARLA TANIŞMAMA VESİLE OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA ÇOK MİNNETTARIM..
TEK KELİMEYLE GEZİ MÜKEMMELDİ , BU ORGANİZASYONDA EMEĞE GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER..
evet bütün arkadaşlar sağ salim yerlerine ulaşmışlar.allaha şükür acı bir haber almadık vede üzülmedik .
şimdi geleyim sanal alemi gerçek aleme dönmesinde herkesin yani uzak mesefelerdeki arkadaşların kardeşlerin buluşmasına ortam sağlıyan emrah kardeşime ve bu yaptığı organizasyonda onu destekleyen saygıdeğer eşine ve hani o kocaman çok güzel motoru olan sabah akşam üzerinden inmiyen karnını doyuracam diye 24 saat yeminli çalışan( havada karada denizde herzaman her yerde diye yemin eden) ayhan kardeşimede çok çok teşekkür ediyorum .
gelelim bizim duruma şimdi hanım bunları okudu inci hocada verdi gazı işinden izin alamıyan bizim hanım bir gün geç gidipte beni niye götürmedin diye bize küstü hey millet nolcak benim halimmmmmmmmm
HELP HELP Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Mehmet Okanın RR'ı satıcağı yok yengeden izin alması lazım
Yaşar Komtanım sizin duruma bizim yapabileceğimiz bişi yok sırtınıza yastık filan koyun fazla acımasın
neyi mükemmledi beaa.. bindinmi helikoptere ....alla alllaa... kolesterolümüz fırladı beaaa...et yiye yiye.... :lol:Alıntı:
ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
komutanım dipsiz gölde telafi ederiz. gönlünü oyle al. az bi araştırmam kaldı yarın öğlen gibi açıcam topiği
anladım kubi kepek meselesi :cheesy:
lan ne kepeği allahın tombalağı viçdan meselesi ya bende valla üzüldüm ama neyse o kadar kahrımızı çeken hanımlar valla böyle olacağını bilseydim sı.......m işine deyip yaka paça getirirdim. asıl kepekli bide sensin arkadaş markadaş ayağına yalovada gaz kesip hanım yanmasın diye attın klimalı gemiye söyletme beni allahın tek kanatlı kelebeği geldin kestirmeden evine (allahın tombalağı)Alıntı:
yengem hiç kafasına takmasın bi toplantıda onun için yaparız be yaşar baba.Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
zaten voyagerıda unuttun gittin.... :D olmadı valla...
komutanım kepek meselesi okana sen yanlış anladın ne haddime size böyle yakıştırma
denedi ama yapamadı komtanım biz benzincideyken geçmişler muhtemelen bizden bir önceki vaapurla geçmiş
la bakın işinize olm yaaa....ne kepee .. ben taş fırınım.. ehehehehe.... kepekliler belli oldu gördük herkesi.... :P :P :PAlıntı:
evet herkesi tanıdık... kimse numara yapmasın bundan böleeee..... :D :evil:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
sendemi bürütüüssss......... :P :P :P :P
Ben hiç bişi demicem orda olan herkez gördü yemek yerken Kino babayla Yaşar komtanım sana ne gönderdiAlıntı:
rejim yaptığım için kepek ekmeeee gönderdiler....ne kadar fesatsınıss yaaa.. falla pilla ...aip oluyo amaa.... bi hatunu dövmediim kaldı yanınızda......hala kepekli diyonusss... :P :P :P
Alıntı:
ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
bak şimdi şunun yediği naneye ya ben sana acıdım halinede almadım elinde yoksa kafaya koydum biliyon vermesen döve döve alacaktım elinden.. ammmmm amasıda bu bu sabah aranızdaki muhabeti gördüm dönmüşsün bekar cennetinden yorgunnnn argınnnnnnnnn yatmisın benim boğanın üstüne ha bide ben yanına gelince ben kızmayım diye makinanın üzerinde bana susu bişeydeme su sigarayı yak demen ya görüyon demi ben onun için unutmuş numarasına yattım sevenler AYIRILIRMI YAW ayrılmazzzzz ha bide senin makina medyatik falan oldu ben istemem üle artis martis ...... biliyon ben onu etilerde gezmek için alacam hala gözüm üzerinde ama artisle nasıl gitcez oralara şimdi (güzel kardeşim seni sevgiyle öpüyorum ha bide o tesisin sorumlusunda uzak dur dikkat et iteliyecek birini sana gibi geldi bana)
abi doğru diyosun hepimiz göerdük. yatmaya yolladım diyr havada bastın :D
kadına el kalkarmı okanım hemşerim... aaaaa bakma sen onlara :cheesy: :cheesy: :cheesy: :)
sen popülersin abicim ondan.... :lol:
hee yaa... adamın işi gücü yok bütün gece evlendirme memuru gibi çalışıyodu valla...
ayhan baba kolla kendini ... yaşar baba doğru tespitde bulunmuşşş... :lol:
:+1: gezinin, insanların, organizasyonun müthişliğini yazmayayım bir kez daha.. sadece teşekkür edeyim ben.. hatta çok teşekkür ederim.. :alkis:
fekat bizim çok büyük sıkıntımız vardı.. kimsenin haberi yok.. :frown:
motorumuss yoktu bizim.. yoktu bizim motorumuzz... :( anlayabilir misiniz ki bu duyguyu.. :hayir:
ama bi rahat geldik ki arabayla sormayın.. :evil: :evil: :twisted: :D
abi motör senin itin olur al bin at.... :)Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
evet abi yaa adam taktı kafayı bana sabah ben uyurken gelmiş kalk diyo burda uyuma gir eve yat muhabbeti falan oldu... yok ab sağol ben almıyım ben kocaoğlanın üstünde rahatım dedim... bilmiyom valla ne olucak bidaha musaözüne gitmesek mi neeeee :roll: :lol:
herkesin sağ salim evlerine ulaştığına cok sevindim
ben halen eskişehirdeyim ve emrah komutan halen beni agırlıyor
anladığım kadarı ile Okan şimdilerde dayağını yiyordur.. Okan sen abicim 3 duble iç bir şey hissetmessin... okanın yaptıklarının tüm acısını şimdi oya hanım cıkartıyordur merak etmeyin
okan aksu da vardı dimi sağ salim ..
Ya Ayhan komutan masa altı burbon ne oldu ben gittikten sonra :? :?
aslında Müslüm baba kısaca yazmış ESKİŞEHİRE TAŞINIYORUM diye :+1: :+1: :+1:
Yaşar komutanım katlanacaksın be abicim küslüğe ablam nedese haklı
Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
kinom valla hiç sorma hanım bizi çizdi gel kurtar beyawwwww
ha bide masa altı burbon ha yaw sende az değilsin yengeye ve bizlere kırmızı şarap diye yutturdun bende sen gidince okan gösterdi kino baba viskiyi tam götürememiş diye çıkardı masanın üstüne koydu bende telef olmasın dedim senin burbonu mangal başındakilere biraz su birazda buz koyarak içsinlerde nereye yatarsa yatsınlar diye daattım gitti ..(mangal başındakiler kendilerini bilir benden yana yarasınnnnnnnnnn
abi masa altı burbonu gençler bulmuşlarr herkes nasiplenmiş ben zaten rakıyla başlamıştım biliyosun...yarasınnnnnnnnnnnnAlıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
iyi o zaman ya boşa gitmemişşş tabii ki yarasınnnn
ama ilik gibiydi vallahha gerçi buza alışık değildim ya birden boğazım tıkandı. buzlu olunca
yaşar komutan kurtarma operasyonunu ancak çarşamba gibi olur. aslında sende 1-2 götüreydin (metzeler ilacı ile beraber) baş ağrın falan kalmazdı ama. haaaa şimdi anladım neden senin başın ağrıyordu ablamızı bırakınca arkada, ondan tadın tuzun yoktu..
bak belki bu yazılar :wink: biraz kurtarır seni. bende diyordum yaşar komutan niye düşünceli eğlenmiyor tevekkeli deil anlaşıldıııı :? :?
emrah ve ayhan dostlar emeginizi ne söylesek ne yazsak anlatamayız .
katılan dostların tekerine sağlık gönlü bizimle olupta gelemeyenlere büyük geçmişler olsun neler kaçırdılar bilseler.bahane üretipte gelmeyenler ise çatlasında patlasın
admin im alperim bu topiği taaaaaa ilk mesajından bu yana bir cd formadında tüm katılanlara kopyalayıp yollama sansımız nedir?
sonrasında bu topic i mesajlara kapatalım.ilkti çok özeldi çok güzeldi.
cemcem bak güzel insanlar dayanamıyor resimleri yolluyor .dediğin link i yolla yoksa site çökecek
son söz;
AĞLAMAK İSTİYORUM BU GÜZELLİĞİ YAŞADIĞIMIZ İÇİN
boşuna beklemeyin abi bence cemcemi o tatile devam ediyo oyüzdenAlıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Eskişehirde söylediğim gibi aşağıdaki linke tıklayarak resimleri ve videoları upload edebileceginiz sayfayı hazırladım gerçi oraya yazdım ama burada da belirteyim, gönderme tamamlandı uyarısını almadan pencereyi kapatmayın, gönderilecek tüm dosyaların boyutları büyük olacağı için biraz bekletecek sizi bu yüzden az biraz sabır gösterelim sonra uyarıyı aldığınızda başka bir dosya ekleyebilirsiniz, herkese selamlar...
http://www.exduco.net/musaozu
Emrah komutan organizeyi harika yaptı diye , O'nu üsteğmenlikten, Albay lığa yükselttim , daha ne yapayım? Ama Ayhan'ı unuttum yaw ! Neyse bir dahaki etkinlikte O'na da bişiler düşünürüz !
Oradaki emeği geçen herkesin davranışlarında, bize karşı hep ilgi alaka ve saygı vardı . Gerçekten Bravo ! İlk gördüğümde "aha dağın başına geldik demiştim, hatta çöl ! Ama ağırlama ve ikramlar, cehennem sıcaklarını da , o zor yolu da unutturdu !
Tanışamadığım diper RR'cileri de tanımak harikaydı. Umarım onlar da beni tanıdıkları için böle sölerler...
Akşam dönüşte, önümüzdeki hafta gideceğimiz beach club ta denize girdik, hamak ta yattık ve sahilde güzel bir akşam yemeği yedik . Sonra da Apartman çocuklarını yolcu ettim.
Harika bir hafta sonunu da ha noktalamış olduk.
TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Bu arada resimlerin hiç biri açılmıyorrrr!
(Ciddi olarak mazereti olmayan ve gelmeyenlerin ifadelerinin alınası konusu unutulmasın!) :twisted: :evil: :evil:
Arkadaşlar bugün itibarı ile Hürriyet gazetesi Anadolu ekinde gazetede cıktık
gerci basın İHA geldiğinde ben yoktum orada ama hadi haberi vereyim scaner yanımda yok birazdan da ben yola cıkıyorum
buraya koyamadım haberi ama emrah komutan koyabilir veya slından görebilirsiniz belkide..
başlık;
MOTORSIKLET TUTKUNLARI ESKİŞEHİRİ KARIŞTIRDI
emniyet yetkilileri bu motorsikletlilerin kimliklerini tespit etmek için yoğun çalışmalar başlattı :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :
yok yok şaka tabii
MOTORSIKLET TUTKUNLARI ESKİŞEHİRDE BULUŞTU diyor ön sayfada iç sayfada da klüp başkanı birakolik Alper aidikurt falan filan....
istanbul - ankara - samsun - mersin tokat tan katılımlar yapıldı ( kelebeklerde vardı tabii) neyse gazete yanımda artık
arkadaşlar buluşmamızın haberi aşağıdaki linkte
http://www.haberler.com/motosiklet-t...ulustu-haberi/
Bence tüm sitelerin içinde en güzel organizasyon buydu, Emrah Komutan elinden geleni yapmış, bundan sonraki organizasyonların da en az bunun kadar güzel olmasını diliyorum,yoksa benim hanım bu yolculuğa bidaha çıkmam dedi halen evde yatıyor :mrgreen: resimler neden açılmıyor.
Herşey gayet güzeldi. Yüzyüze yeni tanıştığımız dostlarla 40 yıllık arkadaş gibiydik.
Organizasyonda çok büyük emeği olan, bize neredeyse tek kuruş harcatmadan büyük bir misafirperverlikle ağırlayan Emrah ve Ayhan arkadaşlarımıza teşekkürler...
Umarım gelenekselleştiririz...
bırak şimdi müslüm baba ....bindinmi helikoptere denizaltıya ne organizasyonu yaa.. ne yapmışki emrah komtan...kolesterolumuz arttı et ve hamur işi yemekten... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
yavvv şaka bi yanada nassı ödiices emrah gomtanla ayhan gomtanın hakkını....unutulmas bir hafta sonu yaşattılar bizlere.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Emrah komtan ve çok kıymetli eşleri.... hayatımda tanıdığım en mütevazi iki insan .... helede sabah ikisi birden masaları toplamaya yardım etmeslermi.. kendi kendime bi utandımki.... :(
Ayhan komtan.....yavvv kardeşim sen ne kadar güler yüzlü .. ne kadar alçak gönüllü bi insansın ....cenabı allah sana on yüzbin tane neslihanları bağışlasın.... :lol: :lol:
abi insanlar güsel olunca güleryüzlü olmamak eldemi.... bu sizlerin iyiliği ve sıcaklığı dostum inşallah bundan sonra da hep görüşücez... Samsun'a gelicem bak gesdirirsin artık beni oralarda...Alıntı: