korktunmu :mrgreen::(
Yazdırılabilir Görünüm
Korktun mu değil, küstün mü?
Demek lazım :d:d:d:d:d
al işte bi tane daha.. Adamlar uğramaz etmez. Ondan sonra gelir bi günaydın der kaçar. Sonra niye korktun olur.. Hortlaklar..
bak şimdi beni ele alalım
1- bu yıl motorsuzum ve canım çokkkk sıkkın. sizlerin gezi fotolarınızı gördükçe ( aslında bakma bile bakmıyorum :mrgreen: ) içim cızzzzzzzzzz ediyor.
2- daha öncede dediğim gibi işyerimde çalışma saatlerim değişti ve tempomda dahada yoğunlaştı ve bırak siteyi faceyi bile sadece oyun için açıyorum (açıyom-kapıyom, açıyom-kapıyom:mrgreen: )
3- çokkk iyi derecede kazık yediğimiz arabamızı yaptırdık ve onun keyfini tadını çıkarmaya çalışıyorum( cıstaka-cıstak, cıstaka-cıstak :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Murat'ın nikaha gelirsin BMW ile gezdirirsin bizi :mrgreen:
Bunlar bahane sayılmaz :evil:
alttaki linke tıkla, kırmızı kar görünce küçük altını hazırla
http://www.accuweather.com/tr/tr/turkey-weather :mrgreen:
Günaydın RR ailesi :D Haftayı yarıladık :D
Günaydınlar salı sallanır :happy: celil, eralp, emrehan, müvekkil gibi ünlü isimlerin seslerini duyduğum bir pazartesiden sonra; salı günü baya bi ferah geldi bana yahu :cheesy:
bu haftasonu da inşallah kısmetse görüşüyoruz ya, aslında bir yandan da geçmek bilmiyor bu hafta günler :|
Günaydınlar RR ailesi :)
Günaydınlar RAPTOR RİDERS Ailesi :cheesy:
eh be Celil abi sabah sabah geldiğin gibi ne özel mesaj yazdın be abi döşedin vallahi haa hala yazıyosun. Bekle bekle ağaç oldum, bi günaydın mesajından mahrum bırakıyosun bu garipleri. Bak adamlar günaydın dedi kaldı, online geyik yürümüyo sen kepenkleri kaldırmadan be abi.. hadi yav..
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
Cihan cevap bekleyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum 8)
görev aşkından daha kahvaltı yapamadım :mrgreen:
cumartesi gelemiyorum hay anasını satayım yaaaa offff çok sinirim bozuldu şimdi kırcam şu bilgisayarı yemin ediyorum kafam attı fena cumartesi ne güzel balıkesirde görüşecektik :(:(:(:(:(:(
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz huoop ordayız :mrgreen: (kısmetse)
Günaydınlar efenim. Hayırlı sabahlar olsun inşallah :happy:
Celil abi uyan da iki arkadaşı aydınlatman lazım güzel konular var yeni açılmış olan. Ben hiç girmiyim dedim, sen temiz bir şekilde aydınlatırsın onları. :mrgreen:
Günaydın millet
Günaydın millet hafta sonuna enerjik olun olurmu benim yerime de eğleneceksiniz bak benim yerime eğlenirken ki fotoları görcem ok
Senin yerine mi eğlensem sana nispet olsun diye mi eğlensem bilemedim şimdi :|
Gününüz aydın olsun dostlar :)
Oo hoşgeldin sen geyiğe uğrarmıydın :mrgreen: biz senden ciddi konularda teknik bilgi ve becerilerini konuşturmanı okumaya alışmıştık halbuki :mrgreen:
Ohoouuv teknik geyik. merak ettim :lol: Ben teknik geyiği şu ana kadar bi Salih abiden duymuştum, senden de dinleyelim :p:cheesy:
Teknik konu kalmaz tabi. Ne konu açıldıysa hepsini cevaplayıp çözdünüz Celil abiyle ikiniz. Artık ne konu açılsa önceden karşılaşılmış ve cevapladığınız-çözdüğünüz şeyler oluyor. :mrgreen:
yok estf :) benimde şanzumanla ilgili ne konular açtığımı bilen bilir :D Celil abi sağolsun hiç cevapsız bırakmadı konularımı
özellikle meslek mekanik elektronik ikisi arasında birşey olupta aracınızın haddinden fazla problemi varsa harbiden usta kadar da olmasa yeteri kadar tecrübe sahibi oluyor insan :D
Günaydınlar Raptor Rıders nazar8)
Geldi geldi kapatın konuyu, görmesin :ntr:
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:nazar8):mrgreen:
Merhaba Tünaydın arkadaşlar 8)