ee koç taş ta yokmu yeni birşeyler yahu çıkmıyormu krom malzemelerden bize meze?
Yazdırılabilir Görünüm
ee koç taş ta yokmu yeni birşeyler yahu çıkmıyormu krom malzemelerden bize meze?
Ve şafak doğan güneş mi diyoruz :mrgreen:
Günaydınlar efenim.. :happy:
Günaydın RR ailesi...
Nerede bu yüce kırmızı :?:
Eey ulu manito, nereyesun beyaaa :|
Geldim herkese selamlar 8)
Nerdesin abi çok korktum :(
Heeeey uyanın ahali :) Yola çıkıyoruz :cheesy:
Hayırlı cumalar efenim :|
GÜNAYDINLAR RAPTOR RİDERS :?8):mrgreen::cheesy::cheesy:
Hepinizin yolu açık olsun bana kart atmayı unutmayın :mrgreen::mrgreen:
Günaydın RR akşam iş çıkışı Korayla buluştuk Kemere doğru sürdük Besimide alıp orman yolundan Tarabya balık ekmek vs vs eksozlarını beğendim ses çok iyi ama sıcaktan sararmış buda kötü yanı sanırımnazar
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...74095817_n.jpg
dur olm aşırı derecede kıskançlıklar içerisindeyim :x:x şimdi google amcaya baktum burdan 310 km imiş acaba uçarak c.tesi akşamı gitsemmiiiiiiiiiiii diye iç geçiriyorum ama boşber ya daha nice gücel buluşmalarımız olacak o zaman şişiririm kafanı. Hepinizin yolu açık olsun Tekerinize taş değmesin nazarnazarnazarnazarnazarnazar
off ulen offff
Günaydın cancağızzlarım :D yolculuk ne vaziyette
Sen de gelsen dadına doyum olmayacak da, ben gelip mi artçı alsam seni :?
GüNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
ve yol hazırlıkları için ben kaçar görüşmek üzere :cheesy:
Günaydın arkadaşlar:oops::oops::oops:
Gunaydinlar olsun RR ailesi :)
Hayırlı akşamlaaaar :)
Günaydın gençlik.. Güzel bir hafta diliyorum hepimize, kazasız belasız huzurlu günler olsun bu hafta da :happy:
Günaydınlarreptırradırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
GÜNAYDINLARRR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar
HERKESE İYİ HAFTALAR 8)
Bu arada; benim arıza için fazer üstadları ile görüştüm.
"Başta söylediklerin tps arızasına benziyordu fakat işin içine
- kornanın bayılması
- uzun far kapanması
- ekranın gidip gelmesi
- motorun marş almaması
gibi ibareler girince çok büyük bir ihtimalle sorunun aküden kaynaklandığı kanısındayım. Ya akü bitmekte, ya da akünün şarj edilmesinde bir sıkıntı oluşmakta. Zaten akü problemi ise yine tps sıkıntılarına benzer sıkıntılar da oluşur. Yüksek devirlere çıkarken veya ani gaz çektiğinde stop etmesinin sebebi, aküden ekstra voltaj çekme istemi ile akünün cevapsız kalması sebebi ile de olabilir..."
Cevabını aldım. Olay aküye doğru yöneldi şimdi. Bu haftasonu bir Fazer arkadaşımla aküleri değiştircem, test edicem. :roll:
günaydın millet hayırlı haftalar...
Akü beslemesiyle ilgili problem çıkmasın da akü bitmiş olsun ona razıyım. zaten geçenlerde ustama gittiğimde merak ettim aküyü söktürdüm ne akü koymuş eski sahibi diye. Haze diye saçmasalak bi akü var içinde. Bu da bana bahane olur işte, veririm 200 lira alırım bi Yuasa bakarım keyfime, içim de rahat olur...
Suzuki M800 için
Yan kapak: 348 TL
Kapaktaki M800 Amblemi: 45 TL
Kapak üzerindeki kilit: 158 TL
--------------------------- --------
TOPLAM 551 TL