Teşekkür ettim :) Tabi öyle ne olursa olsun bakım şart bakım önemli sonra rahat kafayla ohh ne güzel yollar :) herkes yolun tadını çıkarsın kimsenin tekerine taş değmesin inşallah. [emoji120]
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Motoru ustadan aldım fakat uzun süreli malum yasaklardan dolayı deneme fırsatım olmadı. Bunun yanında kısa süreli sürüşlerde tepkilerinin iyi olduğunu söylemek isterim.
Yasaktan sonra inşallah uzun bi sürüş yaparak daha net sonuçlar alacağım.
Keyfi yapılan (telefon tutacağı vs..) masraflar haricinde;
-Zincir dişli setine 1250 TL verdim.
-Ustaya 500 TL verdim.
Ustada yapılanlar;
-Zincir dişli değişimi
-Senkron, gaz kelebeği ayarı
-Yağ (Motul 7100) ve yağ filtresi değişimi
-Hava filtresinin temizlenmesi
-Ön fren hidroliği
-Sigortaların yenilenmesi
-Oksijen sensörlerinin temizliği
Son yasağı yaşayacak olmanın ümidiyle (neleri ümit eder olduk [emoji36][emoji19]) 18 gün sonra yolların tadını çıkarmaya başlarız umarım.
Yusuf Maşallah sezonluk büyük bakımda tamam pandemi sonrası keyifle tadını çıkarırsın inşallah 👍
Yusuf sezonluk bakım olmuş, güle güle kullan
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yusuf hayırlı olsun [emoji4][emoji4][emoji106][emoji106]
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
Teşekkür ederim [emoji2937]
Arka tekerlegin rulmanlar ve bilyeler dagilmis onu degistirdim.
Forumda arama yapan olursa kaynak olmasi icin detaylandirayim. Oncelikle ilk gariplik arka frene bastigimda eskisi gibi tutmayisi oldu. Sonuna kadar bastigimda bile azar azar duruyordu ve on frensiz tam durus mumkun olmuyordu. Yaklasik yarim saat sonra arka frene bastikca takirdi ve gicirdamalar basladi. Yakin bir arkadasimin kafesinin yaninda oldugum icin sans eseri hemen durdurdum. Kafenin ciddi sayida motosiklet kullanan musterisi de var, sagolsunlar biraz surusle hemen anlasildi sorunun rulman oldugu. Tekerlek bariz savruluyordu arkadan bakinca.
Mecburen cekici cagirdik bu halde gitmek tehlikeli oldugu icin. Cekici 120 lira, malzemeler 35 lira, iscilik 50 liraya halloldu. Sukur dusuk hizla giderken anlasildi sorun.
Sent from my Galaxy J6+ using Tapatalk
Ali hocam geçmiş olsun sorunsuz halledilmiş çok şükür [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun zamanında müdahale ile kötü sonuçlanabilecek bir durum sorunsuz atlatılmış bundan sonra keyifli sürüşler 👍👍👍