Keser mi acaba :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Fiyat motorun piyasa fiyatının 34'te biri :?: Yani kilitli amblemli 34 kapak bir motosiklet ediyor :lol::mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Salih bu gezi sana fena pahalıya geldi geçmiş olsun :(
Yine gazı kapatırız, bu sefer sağ kapağı da kaybederim, takım olur :lol::mrgreen::mrgreen:
190'ı görünce makine havlu niyetine yan kapağı attı. :mrgreen::mrgreen: Fermuarı bozmanın bedeli :mrgreen: Yakın takipte farkederdiniz muhakkak.
Cihan ne mutlu sana, problem aküdenmiş 8)
Bu da enteresan :mrgreen:
http://www.hurriyet.com.tr/yasam/23634060.asp
Kürsüde vaaz verirken cemaati görüp gaza gelirse fena :p
haftayı yarıladık bu da mı enteresan :D
Daha salı sallanmadı [smilie=greencolorz:
Uyuyorum uyuyorum ayakta uyuyorum. :cry: akşam toplantıdır vs.dir yatmam 2 buçuğu buldu şimdi gözlerim yanıyo kapanıyo. Uykuya hasretim beeen.. (Şarkı gibi söyledim, kafanızda canlandırın işte)
Bana günaymadı yani... Sizlere günaydınlar ailem...
Eeeee nooldu toplantıda? :p
Pıçahlar şişeler tapancalar havada uçuştu. bi yönetim kurulu üyesi ihrac edildi biri istifa etti. Biz gençlerin önü açıldı :p
Hiç sorma olm birden pisleşti ortam. Sakarya insanı serttir hafıs akıllı olcan :x
Yok bişey olduğum yok :p Kulüpte başkanlık sistemi yok, yönetim kurulu sistemi var. Şu an ön plana beni çıkarıyorlar da. Bir dahaki kurul toplantısında sanırım beni kurul kadrosuna geçirecekler. :ntr:
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
Cihan tebrik ederim kolay gelsin nazar8)
Cihan bişey mi ima etmeye çalışmış. :? ne demiş ne demiş :shock:
Çok provokatörüm :mrgreen:
Bu ''ön'' meselesi ile ilgili sabah sabah güzel espriler geliyor aklıma ama.. Cık.. Yazmayacağım :p:p:p
150 Km yaptım :cheesy:
Çakma bir kaskım var hala seçim yapıp bir kask alamadım :( "hayat böle daha iyiymiş"
Dün öğlen bi gaza gelmişim ki sormayin baktım istanbulda hayat yok
Bastım marşa Tekirdağ üstünden geldim avşa Adasına denizde pek güzelmiş:mrgreen:
Günaydın Canlaaaar :)
Akşam müvekkilimle konuştuk.. Adam kaçmış yine Niğdelere.. Tabi, sınavları bitti ya keratanın. 8)
Motorunu Harleycilere bırakmıştı, onlar da yapamamışlar. Artık ümitler tükendi, motor kronik rahatsızlığıyla başbaşa kaldı, öyle görünüyor.. :ntr:
Günaydın arkadaşlar...