yarın daha güzel :Rockn Roll:
Yazdırılabilir Görünüm
Bende patch yok sorun olur mu ? Zaten dorock bardan sonra devam edemeyebilirim karşıya.
Malesef bu seferlik patch.li arkadaşlarımız katılabilicek konuyla ilgili alper bir yazı yayınlıyacak
Arkadaşlar konuyla ilgili baya bir özel mesaj , telefon ve mail aldım .Bununla ilgili açıklama yapmak istiyorum.
Bu seferlik bizi mazur görün.Bu buluşma sadece Yelekli ve Patchli arkadaşlar içindir.
Konunun detayına gelince.
Başka bir Motosiklet Kulübü olan TULPAR MK düzenlediği Motosiklet Grupları arası kaynaşma partisidir.
Mekan Kadıköy Wizard bar olacaktır. Mekan birazcık ufak ve önü çok fazla motor koymaya müsait değildir. O yüzden bazı konularda sınırlama getirilmiştir.
Katılım şartı olarak Kulüplerin sadece YELEKLİ - PATCH' li üyeleri partiye katılabilecektir.
Organizasyon sahibi biz olmadığımız için bu konuda elimizden birşey gelmiyor.
Normalde gruplardan en fazla 7-8 kişi gelmesi rica edilmiştir.Yanlız bizim isteğimiz üzere bu sınırlama grubumuza kaldırılmıştır.
Partiye Katılacak olan Kulüpler.
1- TULPAR
2- RAPTORRiders
3- Anatolian Eagles
4- Macho Kings
5- Route Riders
6- Old School Riders
7- Kaos
Tekar söylüyorum RaptorRiders Aday Üye ve diğer kardeşlerim bu seferlik bizi mazur görün.
RaptorRiders Yeleğini gururla taşıyacak ve gücümüze güç katacak daha çok kardeşimizi aramızda görmek istiyoruz.Unutmayın birlikten güçlük doğar , güçlenmek içinde bazı fedekarlıklar yapmamız ve emek vermemiz lazım. Buluşmalara ve organizasyonlara çok önemli bir sebep olmadıkça katılımlarınızı bekliyoruz .
Günaydın
Sabah yolda Birkan ile karşılaştık.
Şimdi erkenden işe gelince Zaman'ı kahvaltıda geçirmek kaldı
Hadi güveçler benden Bayrampaşa ya beklerim :)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10...be280c03d7.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ömer abi sabah deseydin güveç var diye bırakmazdım peşini :) Afiyet olsun abi
Gunaydin RaptorRiders ailesi. Bu sefer de boynum tutuldu😃
Bir günlük sarver arızası sonrası herkese Merhabalar 8)
Tuğrul bu makina sana yaramadı veya daytona'nın ahı tutuyor ha ha :)
Günaydınlar efem, haftasonu da geldi :)