yavv AKSU DEDE... bende zaten onun için uuraşıyom... kızarda o hızla samsuna kadar gelir diye...ama ihtiyarlık işte ... nası gelsin... :P :mrgreen: :wink:Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
yavv AKSU DEDE... bende zaten onun için uuraşıyom... kızarda o hızla samsuna kadar gelir diye...ama ihtiyarlık işte ... nası gelsin... :P :mrgreen: :wink:Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Nee karmı sismi yağmurmu çamurmu tam bana göre bir hava savulun geliyom, ama yengenize ne diyeceğiz, artık atacak yalanda kalmadı, şimdi yengenizide alsam yolda soğuktan kayış atar akıl verin.
LİGHT DEDE..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bence bu yazılanları göster light diyolar DEDE diyolar de intikam sürüşü yapmam lazım de çok umursamazsa eee malum sende bu durumde NİNE oluyosun de bak nasıl gönderiyo :cheesy:
Başka fikri olan yokmu bizimki yemez bunu.
sen yalanları bitirdiysen biz naapalım MÜSLÜM DEDE....boş ver acı patlıcanı kırağı çalmaz... :mrgreen: :mrgreen: 8) boş ver atla motora bas gaza.. dönüşte yiicen iki fırça ..... :mrgreen: :mrgreen:
Okan galiba dediğin gibi olacak dönüştede katlanacağız artık.
bahçenin birinden bi tutam çiçek çalarsın ....yengem yufka yürekli ...affeder çiçekleri görünce... :mrgreen:
Ben şöyle bi cumadan yola çıkayım önce Angara sonra Samsun yapayım sonra oradan bi Kastamonu yapıp kızımı göreyim oradanda İstanbula döneyim diyorum ama dönüşte eve bi kamyon gül getirmem lazım yoksa uyku tulumunun içinde kapı onünde sabahlarım artık, katlanacağız bu sevda bitmez.
hayırlı yolculuklar baba... tekerine taşdeğmesin ne dielim... ama bu mevsimde bi kamyon gül aciip pahalı olur sööliim...
bu arda dolma işi kaynıyo yine arada... ssstt!!.. örtmeniiim... hani ya dolma malzeme listesi???.....