hando yazacaktın hani ; böğrüne taş değdirenleri bana öyle demiştin ,seni merak ettik yafff...sorun yok değil mi ?
Yazdırılabilir Görünüm
hando yazacaktın hani ; böğrüne taş değdirenleri bana öyle demiştin ,seni merak ettik yafff...sorun yok değil mi ?
Aynen kardeşim valla ben rezerveleri yaptırıyom..haberin ola.....:) :P :DAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
bu arada okanım modum yorgun düştü herhal....sesi kesildi...okannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zaman geçince, insanın içindeki öfkenin ateşide külleniyor...Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
kendilerine "milliyetçi gençlik" gençlik diyen bir grup sarhoş zibidi ile küçük bir it dalaşının ardında kısa bir
muharebede biraz canım yandı... öfekemden delirdim, moralim bozuldu gelmediğim bu yüzdendir.
zaten olağan üstü bişey olduğunu tahmin etmiştim....
geçmiş olsun ,şimdi iyimisin ?
kısmet değilmiş diyelim ,zamanı gelince bir gün volkan da sen de tanışırsınız Okan"la ,
madem okan abımız ucag atlayıp ıstanbula geldı neden bız ucag atlayıp samsuna gıtmeylımkı ıns organıze olup bu planı gerceklestırırız :cheesy: :cheesy:
VOLKANım gardaşımmm... bizim hasretimi zaten üç beş saatde dinecek gibi diil.. takma kafana ben daha çook gelir giderim oralara....buluşuruz elbet...
HANDOm kovboyum... sanada geçmiş olsun bi arbedenin ortasında kalmışsın galiba... ekip gönderebilirim burdan... dokunulmazlık sağlarız sana oralarda...(ayhan komtanım bilir bizim ekşıncıları)...bi istanbul turunda bu sefer de edirne yaparım kardeşim.. bu ateş sardı bacayı nasıl olsa.. yaşam biçimimiz oldu raptor kardeşliği.....
BU ARADA SPONSOR ARIYORUM KENDİME...
BU AKŞAM GOKART YARIŞLARINDAYDIM...
VE KARADENİZ BİRİNCİSİ İLAN EDİLEN ŞAHSA NAL TOPLATTIM.....BİRİNCİ OLDUM..... 8) 8) 8)
SIRTIMDA REGAL TİŞORTU OLSAYDI NE HAVAMIZ OLACAKTI YAA...
DOĞUŞTAN Bİ CEVHERLER VAR İÇİMDE AMA GEÇ KEŞFETMEYE BAŞLADIM....GÖZÜ ALONSOYA FELAN DİKTİM VALLA.... :mrgreen: :oops:
şu resimleri bi atın yavv.... alllaallaaaaaaaa....şşşşşş ...millettt.... kim çekiyodu şakada şukada fotoları...... :twisted:
Abim bu akşam söz en azından bendekileri atıcamAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
harbi atın artık lütfen şu resimleri yaAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
HEYYYYYYYYYYYYYY matador arkadaşlar uleee kapatsanıza bu topiği be ne bu ya datlıları yidik adamı hatunuyla dehledik :cheesy: :cheesy: eee daaa ne uzatıyonuzzzzz... baktıkça canım sıkılıyo gitti gittiiii goç gibim gemi bu ne ya diyceniz hani bi şarkı vardı yavuz geliyor yavuz ........ bir okandı geldi geçti peh peh pehhhhh gibi parçalar geliyor aklıma (yawww benim kafaya oruç iyice vurdu çatacak yer arıyom herhalde.alla allaaaaa)