seviyorum ama kimi???
ilk sayfaya baksa ya :p:p:p
Yazdırılabilir Görünüm
Valla doğru söylüyorsun aksu baba. ama ben şöyle bişeyde düşündüm Ankara'ya kadar dinlene dinlene motorla gelsem diyorum, hem uzun yol acemiliğimide atmış olurum. siz zaten balıkesire kadar trenle gidecekmişsiniz konuşur buluşur beraber gideriz. Hem bu sayede tanışmış olur bol bol sohbet etme imkanı buluruz.gerisi allah kerim...8)
Tabii bütün bunların olabilmsi benim izin sorunu çözmeme bağlı.:(
Calvarho, Batis kardeşiminde söylediği gibi elini veren kolunu kaptırıyo sana.
benim gelebilmem dediğim gibi izin sorununu çözmeme bağlı. gelmeyi inan çok istiyorum ama nasip...
Ha bu arada; bu gidişle 100' e tamamlamak nedemek üstüne bile çıkarsınız eminim bundan...8)
Valla biz matemmatik (Aytaç) kardeşimle adanada buluşup, o urfadan gelecek, önce datçadaki marmoka ordan ayvalığa gelmeyi planlıyoruz. Buda ortalama 1500 - 1600 km eder. çok zevkli bir yol olacak çooookkkk
Buarada ayvalık ile ilgili bir site buldum.
http://www.ayvalik.web.tr/tr/ayvalik....asp?konuid=29
Uzak mesafeden gelecek arkadaşlar sakın kendinizi kasmayın ve zorlamayın, uzun yoldan gelecekler lütfen 1000 km den uzun yolculukları 2 günde yapın kurun çadırınızı yatın sabah yola çıkın inanın çok rahat edeceksiniz kafanız dinç olacak tehlikeleri en aza indireceksiniz, yok eğer ben giderim diyorsanız size söyleyeceğim en önemli şey mutlaka sık sık su için,yol insanı susatıyor eğer su içmezseniz metobolizmanız gerçek enerjiyi vermiyor ve algılama nız azalıyor,su içmeden yola devam etmeyin.
Ben biliyorsunuz 1250 km İstanbul Gaziantep yolunu hiç durmadan benzin almadan almaya durarak yaptım ve 14 saat sürdü gece yaptığım bu yolculukta inanın 20 litreye yakın su içmişim,içmediğimde ağzım kuruyordu.
Daha öncede söyledim gene söyliyorum, yola bitirmek için değil gezmek için çıkın, etrafı doğayı gözünüze güzel gelen şeyleri seyretmek için çıkın, böyle uzun yol fırsatları her zaman olmadığı için zerresine kadar değerlendirmek gerekli, sonrasında insan hatırladıkça gerçekten çok güzel hatıralar oluyor insana...
çok sabırsızlanıyorum.. :) korkarım ben bursadan ayvalık a da kaçarım.. :)