ceza nekadar coksa corbada okadar buyuk kasede içililir...:mrgreen:
ehlıyetsız motor kullanmanın gayrı resmı masrafı bı kazan,galon,tanker corba...
ona gore yanı....
Yazdırılabilir Görünüm
Selçuk geçmiş olsun, akadaşım kararını ver topçumusun motorcumusun, top oynarken ayağımı incittim diye motorcuları ekiyon, motor tamir işim var diye de topçuları ekiyorsundur. Gelirsen görüşürüz, gelemezsen haftaya Kartalkaya Sarıalan da sonrası da Dikili de görüşürüz inşallah.
Burak kaynarca, kıvranmana gerek yok, git o milli eğitim müdürü olacak adama durumu anlat, sertifikanı imzalat ve hafta içi ehliyetini al, Cuma akşamdan istersen Hitit in Sarıalan yaylası motofest ine gideriz beraber. Ehliyetsiz çıksam veya şöyle olsa diye de boşa fikir üretme, çorba sevmeyen birine denk gelirsin, bir tosun parasından olursun.
Açıköğretim sınavlarını asıp da Sakarya Poyrazlara gelecek arkadaş olursa orada benle konuşmasın, son kararım.
Ankara tayfası heryerde yarın Sakarya da haftaya Sarıalan yaylasında, 27 Haziran sabahı da Dikili de, 5 Temmuz öğlen saatleri EMOK Pazaryeri nde...
Görüşmek üzere.
Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler, Sakarya geziginlerine de iyi eğlenceler...
Uzak bi ihtimal de olsa Bolu'ya yetişebilirim umarım...Ayak geçer bir şekilde de yol yapmamak koyuyo adama...
Ne ön geziymiş yav, firavun Tutankamon'un laneti gibi...
valla selcuk dogru diyon önce firavun tutankamon tayfun BULL ve crazyhorse alaşağı etti.Seni motorun hızlı diye yakalayamadı bişey yapamadı ama arkadan takip etti istanbulda buldu senide alaşağı etti.Başka kimler katılmıştı o geziye dikkat etsin valla şimdi sıradakinin peşine düşmüştür :)
selcuk kardeşim önce ayağın geçsin sonra yaklarsın :x
Bundan sonra geziye 1 hafta kala sokağa çıkma yasağı olsun. Geziye günler kala bişiler oluyor herkese...
selçuk, çok geçmiş olsun.. anladığım kadarıyla sende rutine bindi maçta sakatlanma olayı.. :p bir an önce iyileşmen dileğiyle.. :)
aksu abim göstermiş yine büyüklüğünü.. tebrikler.. sınavı ekip gelen yaklaşmasın kendisine.. :)
hem ne işi var canım sınavı olanların.. inşallah sayıları çoktur.. :P :) :p
ben de katılamayacağım poyrazlara.. :( eminim çok eğleneceksiniz..
herkes kendine çok dikkat etsin.. güzel haberlerinizi bekliyoruz.. :) :cheesy: