evet kapak sorunu kanser oldu çaresi yok veriyorsun 110 tl tedavi ediyorsun :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
evet kapak sorunu kanser oldu çaresi yok veriyorsun 110 tl tedavi ediyorsun :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bende takipteyim konuyu, saçma sapan para vermek istemiyorum dandik bir malzeme için. Birde aksi gibi giderken düşürdüm, gittim aldım E5' in ortasından, bir baktım ki kırık :( Benim acım daha büyük anlayacağınız :) Sağ kapağıda düşürdüm neyse ki o sağlamdı. Artık akıllandım güzelce bağladım kelepçeyle, birde sağlam vida attım :)
Sol kapak görürseniz bana yönlendirebilirsiniz :)
bulursam yarı fiatına satarım8):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ohaaa :D 110 lirami o kıçı kırık kapak :D boş olsam hemen üretime başlar 50 den satarım :P şaka bi yana isteyen cam elyaf + bi kimyasal vardı adını unuttum. nalburlara gidin yapı malzemeleri satan bi yere yada. fiberglass yapcam diyin anlar onlar. bi arkadaşınızdan kapak rica edin-kalıp çıkarmak için. camelyaf-bez gibi bi parça içten kapağı dönün arasınada naylon poşet vb bişe koyunki adamın kapagına yapışmasın :P kimyasalı fırça ile sürün kurumaya bırakın. isteyen farklı bi kimyasla daha var kurumasını hızlandırıo onuda alabilir. kuruyunca ayırın. kalıbınız hazır.. aynı işlemi elde ettiğiniz kalıp üzerinden dönün bu sefer ki ebatlar birebir aynı olsun.işlem tamam.matkapla vida deliği açın. boyayın. işlem tamam. illa janjanlı olsun parlasın diyen arkadaşlar parasına kıyıp nikalaj gibi duran boyalardan alsınlar ama değmes bence. yada şopar işi olsun diyen varsa mukavvayı alsın kessin biçsin üstünü aluminyum folyo ile kaplayıp cetvel gibi düz bi malzeme ile folyonun kırışıklığını alıp birebir temas sağlasın yüzeyle.yapıştırsın :D bu kadar :D
kimyasal için kutu falan almayın 500lük küçük pet şişe ile gidin azcık bişe doldurtun camelyafıda top olarak satılan deil metre ile satılan yerden alın.. gerisi el becerisi..
umarım yardımcı olabilmişimdir..
Arkadaşlar bu kapakların kimine sağ teki lazım, kimine sol teki.. Bunları tek tek satmamak mantıksız o nedenle. Beşiktaş Ali usta'dan ben sadece Sağ tekini aldım. Elinde bir de sol teki vardır heralde.
Bence arayıp isteyin. Bu kadar talep varsa tek tek verecektir. Para kazanacak sonuçta.. :)
Celil abi teşekkür ederim diyim ne diyim. Biraz fırsatçı gördüm ama seni :) :)
REGAL yan kapaklar ne kadar büyük bir sorunmuş ve ne kadar çok ilgi çekmiş yahu..:? :))
175 cevap, 8272 görüntüleme :))) insaff...nazar
çünki vidası gevşeyip düşüyor şimdi düşmesin diye çırt kelepçeyle baglıyoruz düşemiyor 8)