Biz seni oynatırız şeker sen heç merank etme, çadırda buluruz suda çengi takımıda hop hop heydeeeee ;)
Yazdırılabilir Görünüm
Biz seni oynatırız şeker sen heç merank etme, çadırda buluruz suda çengi takımıda hop hop heydeeeee ;)
bu arada mecidiyeköy bim çadır kaynıyor..
hala umudu olanlara.. :cry:
Bu çadırlar iyimi bari, geçem seferki kampanyada olan çadırı ben hiç beğenmemiştim :?
bilmiyorum ki.. aldım ben işte ööle çantasında duruyo.. heves mi kaldı insan da..
ne yapayım evde mi kurayım çadırı.. sakarya da kuralım.. off ya sahiden kimse gitmiyo yani ööle mi..
inanılır gibi değil.. allaam niye güldür müyo yüzümü.. göz yaşlarım yağmura karışsın diye mi.. :cry: :cry: :cry:
Öldür bari kendini töbe ya, bak güselim benim asabımı bosma çadır kuracağın yere belediye loderi ile gelir yıkarım kafana valla, benim zabit, deli zabit uleynnnn :D
tabi ya bi de siz vurun.. :( :(
benim derdim apayrı aslında..
şimdiye kadar neye heveslendiysem olmadı hiç.. hep bi aksilik, hep bi uğursuzluk.. :frown:
öyle korkuyorum ki şimdi.. hiç motorum, chopperım olmayacak mı acaba.. :cry: :cry:
Hemen su koyverme şeker, baştan böyle yaparsan sonu gelmez zaten, hedefini belirle gerisi gelir zaten, ben 1 bilgisayar alma sevdasına para biriktirmeye başladım araba sahibi oldum, bilgisayarı upgrade etmek istedim motor sahibi oldum, şimdi internet kafe açmayı düşünüyorum heralde artık bi harley alırım :D :D :D
e hadi bakalım inşallah..
bu durumda sizden çıkma rr talibim.. 8)
ezdirme kendini apla.... buluruz sanada güssel bi motor.. hiç canını sıkma...
bulurus di mi.. :roll: en chopperından..