Özgür bu pazar için bir etkinlik düzenlesene :D bir fikir olarak çınarcık diyorum .Geçen sene bursa choppersın sezon açılış etkiliğinde çalmıştım tigem diye bir tesis war denize 0 falan orda mola olabilir benim çok hoşuma gitmişti orası sadece bir fikir olarak söylüyorum ..Bu pazar hava güzel olursa bieşyler yapalım
Enes bu haftasonu için ben söz veremiyorum. Misafirim olabilir. Eğer gidebilirsek ılıca'ya gidelim keramet köyüne.
11.March.2013
cihan54
Alıntı:
ozguralic Nickli Üyeden Alıntı
Enes bu haftasonu için ben söz veremiyorum. Misafirim olabilir. Eğer gidebilirsek ılıca'ya gidelim keramet köyüne.
Bakarsınız ben de gelirim. ya da iznikte köfte yemeğe falan filan .. :|
11.March.2013
turq
Alıntı:
ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı
Celile katiliyorum ve ekliyorum .eger tamamsa sana vekalet cikariyim benim namina al:)
Gorustum, 15:00 de gormeye gidicem, 16:30 dan sonra arayin beni, ya da ben ararim
11.March.2013
ozguralic
Alıntı:
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı
Bakarsınız ben de gelirim. ya da iznikte köfte yemeğe falan filan .. :|
Arkadaş ne bu köfte merakı ya sende :) akşam face de iznik köfte sabah sitede iznik köfte :mrgreen:
11.March.2013
cihan54
Alıntı:
ozguralic Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaş ne bu köfte merakı ya sende :) akşam face de iznik köfte sabah sitede iznik köfte :mrgreen:
Maksat o köfteye eşlik edeceklerle güzel vakit geçirmek Özgürüm. Köfte isterse pişmeden gelsin :happy:
11.March.2013
ağfndrdm
Alıntı:
turq Nickli Üyeden Alıntı
Gorustum, 15:00 de gormeye gidicem, 16:30 dan sonra arayin beni, ya da ben ararim
Tamam yoldas haber bekliyorum:p
11.March.2013
av. Cevdet Yılmaz
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
ibrahim bak bak o motoru ağaya ben bulmuştum :mrgreen:
merak ettiklerimiz motorun km si orjinalmı bir sıkıntısı varmı boya kaza varmı tramer kaydı temizmi fiyatta uygun bir şey olursa kesin alıcı olarak bakıyoruz 8)
Ne veriyorsaniz benden 500tl fazlasi:p:cheesy::cheesy:
11.March.2013
ağfndrdm
Alıntı:
av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Ne veriyorsaniz benden 500tl fazlasi:p:cheesy::cheesy:
Alacagimizdan degil be olum .oyle on arastirma yapiyoruz.:D