Kubilay kardeşim bungalovlar için telefonunu verirsen görüşelim. Bu arada müthiş görüntüler bunlar artık sabırsızlanıyorum oraları görmek için.
Yazdırılabilir Görünüm
Kubilay kardeşim bungalovlar için telefonunu verirsen görüşelim. Bu arada müthiş görüntüler bunlar artık sabırsızlanıyorum oraları görmek için.
bende gelecektim ama vaz geçtim MERSİN - DİPSİZGÖL km si yazmıyor bilmediğim yola cıkamam Mersin den kaç km gidecem bilmiyorum ki.Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
bırak Mersin i akdenizden bir yer yazmıyor hani ADANA falan yazsa onada kabulüm ama şans işte neyse
size iyi eğlenceler dileyim bari...
hehehee.. bahaneye bak... :P kino baba sensiz olmasss......
tabii senin tuzun kuru SAMSUN-Dipsizgöl 275 km yazmışlarAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
motorla gidiimde kelebeklikten kurtuliim artıkın kino baba...ehiehiehi....görecess zaten kelebekleri bu seferde... :lol:Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Kino Baba, İçel-Tosya arası 630 km, Tosya-Dİpsizgöl 15 km olduğuna göre toplamda 645 km ile bu işi bitireceksin...
Bizim 425 km. yi motorla yaptığımız süreden daha kısa sürede Dipsizgöl'de olursun.
Gel baba, bekliyoruz.... O güzel sohbetinden mahrum bırakma bizi.
RAPTOR RİDERS
26-27-28-29 Temmuz
Dipsiz Göl-Tosya
Şenlik alanına her türlü motosiklet ve araç ile ulaşmak mümkündür.
İstanbul-Dipsiz göl............................. 425 km.
Ankara-Dipsiz göl...............................235 km.
Kastamonu-Dipsiz göl......................... 95 km.
Karabük-Dipsiz göl.............................112 km.
Zonguldak-Dipsiz göl.........................271 km.
Bolu-Dipsiz göl...................................264 km.
Samsun-Dipsiz göl…………………..275 km.
Trabzon-Dipsiz göl…………………..620 km.
Sinop-Dipsiz göl……………………. 250 km.
Mersin-Dipsizgöl...................698 km
Kino Baba benim adım hıdır elimden gelen bıdır çok uğraştım ama bundan aşağı olmuyo ama Dipsizgölde sizsiz olmuyo
artık bahanede kalmadı :)
425 Km neki çekirdek :roll:
YAVV ....üstteki kubilay abimizin gönderdiği resimleri yeni gördüm.. ekşın bi yere benziyomuş hakkatten.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: