Nereyi gezdirir be o, ya bırak ayhan gözünü sevem , Allah'ın kılıbıkı ! Senin frekans çalamaz O !
Sen bana gel banaaaa !
Gel de eğlenceyi gör !
Baş tacısın !
Götürse götürse camiye götürür cuma günü !
Yazdırılabilir Görünüm
Nereyi gezdirir be o, ya bırak ayhan gözünü sevem , Allah'ın kılıbıkı ! Senin frekans çalamaz O !
Sen bana gel banaaaa !
Gel de eğlenceyi gör !
Baş tacısın !
Götürse götürse camiye götürür cuma günü !
orayada geliriz be yaaa ben başı boş adamım kim çağırırsa oraya giderim.... :P YAŞASIN ÖZGÜRLÜK :P :P :P :DAlıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Sen içince şişe kırıyorsun ben gelmem sonra o şişe kafamızda kırılabilir.Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Yaw devrem, boş kaldın galiba bugün, habire yazıp duruyon. İşine gücüne bak kardeşim, Okana uyma, o patron adam.Alıntı:
ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
Ayıca organizasyonda bi görev verdik, milleti çi börek evine götürecektin, orayı bile bulamadın, gene ben götürdüm, sööletme adamı :D :D
Teşekkür edip durmayın kardeşim, yeter yaw :cheesy: Daha iyisini siz yapın inşallah :cheesy: :cheesy:
Merhaba arkadaşlar,
Cuma günü ilk gelen ekiple 1,5 saat kadar bir tanışma vaktim oldu. Ondan sonraki gün olan Cumartesi günü, 8 aylık oğlumun diş çıkarma huzursuzlukları ve problemleri nedeniyle karşılama ve gezilere katılamadım. Her ne kadar planımı hep bu h.sonuna göre yapmışsam da nasip olmadı. Sizlerden peşinen özür diler, tekrar görüşmek dileğiyle...
Tamamlanmış geziler bölümüne güzel fotoğraflı bir yer açılsa da, orada şöyle fotolar konulsa buradan da baksak nasıl olur?
Sedat
Honda TransAlp
Yok yok komtanım daha iyisini yapmamız imkansız :? :? yakınlarda tayin var sanırsam şöle deniz kıyısı biyerlere düşersiniz inşallah 8) 8) seneyede oraya geliriz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
devrem bak şimdi kalbimi kırdın bu kadar işin gücün içinde bide siteye yetişmeye çalışıyoz. görmüyosun bunları :D :D :D :PAlıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
bak karışmam açarım topkek topiğini salarım siteyi üzerine :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
koçum benim kim tutar seni en büyük komutan emrah komutan :cheesy:
Hehehehe.. Top kekimi sevmeyenleri ben de sevmiyorum..
harbiden yavv top kek topiğini açiim ben .. çaktırmadan fotolamıştım zaten...ehiehiehi....
Ayhanım güleryüslü adamım... samsun sana kurban olsun...sen gel hele gerisini merak etme... :lol: :lol: :lol: fatih seni bekliyo zaten....şşşşşş....nessss......
seçimlerden sonra izine ayrılıcam adamım memlekete gelince sizleride bi ziyaret ederim inşallah..Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
GÜZEL BİR ORGANİZASYONU GERİDE BIRAKTIK ....
AĞLAMALIMIYIM BİTTİĞİ İÇİN, YOKSA SEVİNMELİMİYİM YAŞADIĞIM İÇİN BİLMİYORUM ...
GEZİ, YOL, ARKADAŞLIK, DOSTLUK, SAMİMİYET, YARDIMLAŞMA, PAYLAŞMA, ÖZVERİ HEPSİ VARDI ...
HERKES BİRBİRİNE BAKARKEN GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYORDU, SEVGİ DOLU BAKIŞLARI GÖRDÜM YA DAHA NE İSTERİM...
(ADMİN DIŞINDA O SÜREKLİ BİRAYLA GEZDİİ İÇİN GÖZLERİNİ BAKAMADIM.BİRİ BAŞKA YERE DİYERİ BAŞKA YERE BAKIYODU.BAKAMIYOSUN Kİ GÖZLERİNE :D)
EMRAH KOMUTANIM, AYHAN KOMUTANIM BOYLE BİR ŞEYE VESİLE OLDUNUZ EMEK VERDİNİZ ZAMAN HARCADINIZ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.. ÇOK TEŞEKKÜRLER NE DESEK AZDIR HANİ...
HAYATIMDA UNUTAMAYACAĞIM BİR DOĞUM GÜNÜNE VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN İLK OLARAK SİZE, ARKADAŞLAR VE ABİLERİMİNDE KATILIP BOYLE Bİ GÜN YAŞATTIKLARI İÇİN SONRADA ONLARA COK COK TEŞEŞŞÜR EDERİM...İYİKİ BOYLE Bİ AİLE TANIDIM İYİKİ BOYLE BİR AİLENİN İÇİNDEYİM...
speedygonzales ABİM CİVANIM GİT KURS AL CROSS ÖĞREN SENEYE KADAR ...ANCA DÜŞÜYOSUN .... :D
2. GELENEKSEL RR BULUŞMASINDA KAPIŞALIM YAW ... :D
Y O R U M S U Z
http://upload8.postimage.org/992221/resim071.jpg
bu resime cezeryenin sahibinden bir açıklama bekliyoruzzzzAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
ters giden bişeyler mi var yoksa kino baba.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evet Bizim için ilk olan 1 geleneksel regal buluşmasını kazasız belasız atlattık.
Öncelikle desteklerinden dolayı başta emrah komutanıma ve ayhan kardeşime teşekkürleri bir borç bilirim.
Bu kadar kısa sürede o kadar çok yol aldıkki arkadaşlar hayal bile edilemezdi.Ama gerçek oldu.
Para bulunur dostluk bulunmaz.ŞArkıcı bile bunun şarkısını söyledi herhalde ortamdaki dostluğu görünce söyleyesi geldi şarkıyı.
Bu site kuruldugundan beri sanki bir rüyada gibiyim ve bu rüyanın hiç bitmemesini temenni ederim.
YORUMU ben yapayım.Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
işte şeytana ruhuma teslim ettiğim an :evil:
Tamam şimdi açıldı. Sabah beri bir teşekkür de biz yazalım dedik, site yarım açılıyordu, zaten dünya kadar iş vardı arada da yazalım iki satır dedik yazamadık. Kısmet şimdi teşekkür etmekmiş emeği geçen ve gelen tüm arkadaşlara. Yüz yüze daha başka, klavyeden daha da başka, aradaki farkı hepimiz gördük. Bir yerde merak ediyor özlüyorsun bir yerde de görüyor sevinçten ne yapacağını bilemiyorsun. Okan ın dili onun için ilk başlarda tutuktu. Bende resim yok arkadaşlar makina geldiği gibi geri döndü, çünkü perşembe akşamı başlayan baş ağrısı bir türlü geçmedi, orada da devam etti. Durumu çaktırmamaya çalışsamda çok ısrarlara rağmen hepsi hepsi 2 bira içtim. Ağrı kesici de aldım, hani dedim ya valiliğin otoparkında regal orijinal ilk yardım çantanız varmı diye sonra bendekini gösterdim. O sıra içinden ağrı kesici almakla meşguldüm. Derken zonklama ile Eskişehirden aldım benzini transit hiç durmadan Ankara ve eve girdim yattım. Bende Müslüm Baba gibi yolda durmayı sevmem, nerde benzin bitti o zaman yoksa yol bitmez. Sizlerin dostluğu sohbeti olmasaydı bu kafa zonklamasından kesin ya göle atlardım yada Musaözünden kaçardım. Şimdi bekliyoruz yeni etkinliği ve nereye gideceğimizi. Hepinizi çok seviyor kucak dolusu selam gönderiyorum. Hasan kardeşime de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Motosiklet camiasının ve sevenlerinin başı sağolsun.
Nerde bu resimler millet meraktan öldü.
Resimleri CemCem'e atıyoruz o halledecek ama bi iki tane atayım meraklananlar için
http://upload8.postimage.org/995686/eski_ehir020.jpg
http://upload8.postimage.org/995723/eski_ehir098.jpg
http://upload8.postimage.org/995781/eski_ehir176.jpg
Bu resim işi kötü oldu şimdi sitede hiç resim yayınlanmayacakmı herkes merak ediyor bir sürü insan siteye giriyor ama resim olmayınca beni arıyorlar buraya da resim koyalım bence.
Muslum Baba ve diger arkadaslar, haklisiniz resimler online olarak ta goruntilenmeli, ben bunun icin de bir cozum sunuyorum size, herkes resim gonderme isini titizlikle hallederse hemen arkasindan ben bir Album site hazirlayacagim gonderilen resimler orada yayinlanacak hem sitemizi kastirmamis olucaz hem de daha hizli bir cozum olusturacagiz, ancak bunun icin bu geceyi beklemenizi rica edecegim cunku biraz vakit alicak bir islem bu, ama sonucunda cok guzel bir Web Abbum olacak ve o oradan hicbir zaman kaldirilmayacak, herkes resimleri internet uzerinden izleyebilecek ve isteyen begendigi resimi orijinal boyutlarinda kendi bilgisayarina indirebilecek
Saygilar sunuyorum...
Biraz çabuk zira millete laf anlatmaktan bıktım, alışmış herkes sitede resimlere bakmaya bizim sistem ters geliyor bende sabırsızlanıyorum tabii.
Evet ama Muslum Baba, sadece 30 tane resim yuklenmis resim yukleme islemi bitmeden yayina veremeyiz, ben album olayini hazirlamaya basladim, resimleri bir an once gormek isteyen arkadaslar resimlerini yollasinlar, resim yollanmadan benim de yapabilecegim cok fazla birsey yok...
Gönderin ülen resimleri beni getirmeyin oraya. :x
Biraz geç oldu ama ancak fırsat bulabildim teşekkür mesajı yazmak için. Hernekadar eskişehirde de teşekkürlerimizi bildirmiş olsak da buradada birkez daha bildirmenin gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bukadar güzel bir organizasyon yapmak her babayiğidin harcı değil. Herşey için Emrah komututana teşekkürler. Her katıldfığım gezide motosiklet sevdam ve motor sevdalısı dostlarla bir arada olmak daha çok keyif veriyor. sitemizde çok fazla üye var ama birçoğu sadece seyirci olarak burada yazılanları okuyorlar. Bence bu sessiz izleyiciler bikez olsun gezilere katılmalılar ve daha sonra ne kaçırdıklarını anlayacaklar.
biz gelemeyenler içinde resim yollarsanız sevinirim alperim ayrıca selam............
erol abi resimler yükleniyor şuanda başka birlinke . hepsi toplanınca bütün fotoların oldjğu başka bir albüm linki olacak. bizde merak ediyoruz. bakalım ne resimler çıkacak :)
orda bir BULL vardı ANTALYA'ya gidecekti
ne oldu? öldümü kaldımı? diyenlere... (Gerçi kimse dememiş ama...)
ewet arkadaşlar bende vardım sağ sağlim...
9 saat sürdü ama neyse...
bakalım dönüş kaç saat sürecek????
Emrah ve Ayhan komtanlarımıza sonsuz saygılarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum.
Herşey için...
Hayırlı yolculuklar Bülent dostum.. Ben katıldığın için teşekkür ederim..
ne günlerdi beee...
canım nostaljik bişiler çekti heralde.... :cry:
hehehe 15 saatte Antalya'dan Bolu'ya gelmiştim :P
ye ye ye bitmediydi yol bitürlü :mrgreen:
peh pehh peehhh
onu bunu bilmemde bull cuğum. sen bu regali nasıl tek teker ettin. bi türlü aklım almıyor . anlat hele şu işi bize..
gerçi bu yaptığım pek olmadı. forum kirliliğini pek sevmiyorum alakasız bi başlık altında sormuş oldum ama baktımki 48 sayfa olmuş . bu soruyu sormak için yeni başlıkta açılmaz şimdi..bu başlık uzayacağı kadar uzamış sorayım dedim..
de bakalım nasıl ettin onu?
ardçı koltuğuna oturmuş bull abim :mrgreen:
iş nedeniyle bi aciliyet çıkmazsa bende geliceğim ama şimdiden bişiy söylemek çok zor benim için ...
görüşmek üzere diyelim....
eheheh....nereye gelecen kardeşim...Alıntı:
malikocas Nickli Üyeden Alıntı
Harbiden he nereye gelicen :?
pardon arkdaşlar alkol bazen yanıltıyor insanı.....:))
eheheh.. ilahi malikocas... :mrgreen:Alıntı:
malikocas Nickli Üyeden Alıntı
Hahahahaha allahtan erken ayıldın şef, yoksa eskişehirden toplayacaltık seni :P
Adam artçı koltuğuna oturunca motor dururken bile tek tekere kalkıyor.Alıntı:
gençer Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
gençer Nickli Üyeden Alıntı
canım gençerim cevabı zaten mesajın içindeydi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
bull Nickli Üyeden Alıntı
yemek gördüğüm heryerde durdum
köpüklü ayran, ballı gözleme, köfte, iskender, baklava, cola, dürüm...
ve daha sayamadığım bilimum yeme içme enstrumanı :P
sonuç ortada :cheesy: :cheesy: :cheesy: