Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Bana uygun fiyata değil de ücretsiz olacak o.. Banane :? :mrgreen: ne yapayım işsiz kaldım para lazım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Hacilar gunaydin .su siralar cani tekirdağ koftesi cekwn kac kisiyiz
Alıntı: ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Hacilar gunaydin .su siralar cani tekirdağ koftesi cekwn kac kisiyiz niye köftemi ısmarlıcan :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ayrıca hava c.tesi yağmur veriyor :(
Alıntı: ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Hacilar gunaydin .su siralar cani tekirdağ koftesi cekwn kac kisiyiz Ağa ısmarlayacaksan geliriz ne demek
Alıntı: ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Hacilar gunaydin .su siralar cani tekirdağ koftesi cekwn kac kisiyiz Ismarlamasan da gelırız. Yollar bızı bekler. :mrgreen:
Alıntı: eralp_goksu Nickli Üyeden Alıntı Ismarlamasan da gelırız. Yollar bızı bekler. :mrgreen: Tutmayın küçük eneşteyi:p
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı gv den vazgeçersen bilet cepte say :mrgreen: Başka forum aramaya başlıyım o zaman ben demek buraya kadarmış herşey:mrgreen: Görkem gel kardeşim iki kişilik bi forum kuralım :p
heehehhheeeee en sonunda benim de bir evim olduuuuuu..... Aldım beee......:D
Alıntı: Rona Nickli Üyeden Alıntı heehehhheeeee en sonunda benim de bir evim olduuuuuu..... Aldım beee......:D sanada hayırlı olsun abi tepe tepe kullan bi tur verirsin artık :))
Alıntı: ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı sanada hayırlı olsun abi tepe tepe kullan bi tur verirsin artık :)) Ayıp ettin Ağa bütün turlar senin olsun.