Aslında 2 dk önce aynı şeyi ben düşündüm. Biri bizi durdursun..
EVET O TABANCAYLA. HANİ UCU SİVRİ :lol: :p:p:p
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydınlar Raptor Rıders alilesi :D
bugün ramazanın 1 günü oruçlu arkadaşlar bugün akşam zor olacak Allah hepimize güç kuvvet versin nazar:cheesy:
Günaydın abim. Ama sen niye taktın bugün buna anlamadım, sen sigara içmiyosunki :mrgreen: bu millet açlık susuzluk nedir bilmez. Ama emziğini elinden al bak ne oluyo :p
Ramazanda sigara bırakması daha zor olur. Benim tavsiyem, hastayken bırakılması. Ben hep bıraktığımda hastayken bıraktım, çok daha kolay oluyo :happy:
Arkadaşlar yuvaya döndüm, bir ses edeyim dedim :mrgreen: Çok şükür ciddi bir kaza bela olmadan dün eve kadar vardım, bugün iş yerindeyim. Hayırlı ramazanlar hepinize 8)
Ben yazacaktım Celil Abi, Cihan yazmış, iftarda buluşuruz inş. diyecektim :) Anadolu yakası banada mantıklı geldi :mrgreen:
Cihan' ım çok resim var, ben bu rapor işini beceremeyeceğim galiba :( Bakalım enerjimi toparlayabilirsem gün gün yazmayaca çalışacam 8)
Bidenem heeeç ecele yoh.. Yoldan geldiin daha yorgunsuun hele bi soluklan voaeiyy....
bak bak terbiyesize bak abinesine kafa tutuyor :mrgreen::mrgreen:
Herkese merhabalar, Emre hoş geldin kardeşim şükür kavuşturana. Bir ara gürcistan felan derken emre soluğu rusyadan alır diye düşündüm ama :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bu arada celil abi iftarla ilgili bir konu açta biraz özlem giderek göresim geldi hepinizi nazar:shock:cheesy:
birileri hayal gücümü dedi, benmi yanlış anladım.
hatırlarsan eğer osmanbeyden mecidiyeköye sen motorla ben yaya idim ne oldu :mrgreen::mrgreen: mecidiyeköy ışıklarda şaplağı yemiştin, hatırladınmı :mrgreen::mrgreen:
neyse az önce cevo ile görüştüm ay ortasında (14-15 temmuz ) dönüş yapıyormuş. iftar tarihi ile ilgili konuşalım
terbiyesiz olm geçen yılda ben açmıştım bu yılda kısmet benimmiş :mrgreen::mrgreen: bak psikolojime bak sen ce nasıl.
:mrgreen::(:x:p:lol::evil::shock::cry:8):?:yesil:: hırr::+1::-1:[smilie=redcolorz3_::oky::scared::duvar::twisted: :twisted: :pls:
:offtopic: :ban: :oops: :tr:
noluyo burada, ramazan geldi azıttınız :mrgreen:
Konuyu yumaşatayım biraz yoksa başkaları yumuşayacak :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ARKADAŞLAR AV. CEVDET dostumuzun herkeslere selamı var.
Birileri GV 650 mi dediiii..
http://u1307.hizliresim.com/1c/9/q27fz.png
cevdet Niğde'de tatilde anneciğinin yanında :mrgreen: 8)