Günaydın RaptorRiders ailesi. Bugün en sevdiğim gün. Haftanın son günü:Rockn Roll: En iyisi yol yapayım biraz şöyle ege sahillerinde....::::::::::
Haftanın son günü ve izmirde hava çok güzel, tam yol havası.
Bi foça gider bugün :)
13.Kasım.2015
OğuzhanYılmaz
Alıntı:
tbaylan Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın RaptorRiders ailesi. Bugün en sevdiğim gün. Haftanın son günü:Rockn Roll: En iyisi yol yapayım biraz şöyle ege sahillerinde....::::::::::
yaa yemin ediyorum kesicem seni çocuk -_-
13.Kasım.2015
tbaylan
Alıntı:
segovax Nickli Üyeden Alıntı
yaa yemin ediyorum kesicem seni çocuk -_-
Oğuzhan kardeşim! Lütfen konuşmalarına dikkat eder misin? Kabalıktan hiç hoşlanmıyorum. Ayrıca sana da yakıştıramıyorum bu tarz konuşmaları. Kibar ol lütfen....:::::::::::::::
13.Kasım.2015
CaNeR
Alıntı:
Oğuzhan kardeşim! Lütfen konuşmalarına dikkat eder misin? Kabalıktan hiç hoşlanmıyorum. Ayrıca sana da yakıştıramıyorum bu tarz konuşmaları. Kibar ol lütfen....:::::::::::::::
Kardeşim sana sezen aksu'dan güzel bi şarkı olan "ah istanbul" adlı parçanın sözlerinden biri olan "SÖVERİM GELMİŞİNE GEÇMİŞİNE AYIPSA AYIP " sözlerini armağan ediyorum daha da bişe demiyorum ::::::::::
13.Kasım.2015
tbaylan
Alıntı:
CaNeR Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim sana sezen aksu'dan güzel bi şarkı olan "ah istanbul" adlı parçanın sözlerinden biri olan "SÖVERİM GELMİŞİNE GEÇMİŞİNE AYIPSA AYIP " sözlerini armağan ediyorum daha da bişe demiyorum ::::::::::
İnat değil mi lan tüm teşkilatı toplayıp gidecem hemde::::::::::
13.Kasım.2015
CaNeR
Alıntı:
İnat değil mi lan tüm teşkilatı toplayıp gidecem hemde::::::::::
Ama buraya tek geliceksin koçum bunu unutma 8):cheesy:
13.Kasım.2015
tbaylan
Alıntı:
Ama buraya tek geliceksin koçum bunu unutma 8):cheesy:
Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Bak profil fotoğrafımın üstünde yazıyor:artiz::x
13.Kasım.2015
CaNeR
Alıntı:
Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Bak profil fotoğrafımın üstünde yazıyor:artiz::x
Sen kim köpeksin ki bana atar yapıyosun ben olmazsan sen bir hiçdin seni ben yarattım haddini bil ordan sonra himayeme geri dönüceksin :cheesy:::::: ( NOT: hesaba para at lan :cheesy: )
13.Kasım.2015
tbaylan
Alıntı:
Sen kim köpeksin ki bana atar yapıyosun ben olmazsan sen bir hiçdin seni ben yarattım haddini bil ordan sonra himayeme geri dönüceksin :cheesy:::::: ( NOT: hesaba para at lan :cheesy: )
Forum adabımı bozmayacağım burda:x:x para senin köpeğin olurdu ama 391 tele ceza yemeseydim:cry::cry:
13.Kasım.2015
CaNeR
Alıntı:
Forum adabımı bozmayacağım burda:x:x para senin köpeğin olurdu ama 391 tele ceza yemeseydim:cry::cry:
Gram üzülmedim iyi olmuş bide 391 kere .... dövselerdi daha iyi olurdu.. Ben seni uyardım dimi geçen sefer bana haberlerin geliyo adam akıllı git düzgün kullan dedim iplememişsin böle kıvranırsın işte ::::::::::