Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Çağatay Nokay Nickli Üyeden Alıntı Günaydın Raptorlar, 5 aylık Daytona maceramı bitirip Shadow çalışmalarına başlamış bulunmaktayım, elinde tanıdığında olan varsa mesaj atabilir. Hayırlısı olsun çağatay. 8)
Uğur abi baban nasıl oldu?
Alıntı: Çağatay Nokay Nickli Üyeden Alıntı Günaydın Raptorlar, 5 aylık Daytona maceramı bitirip Shadow çalışmalarına başlamış bulunmaktayım, elinde tanıdığında olan varsa mesaj atabilir. Marta kadar satabilirsem ben de almayı planlıyorum 8)
Alıntı: 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Uğur abi baban nasıl oldu? Çok şükür iyi aldora. Günden günede iyiliği farkedilir hale geliyo. Dahada iyi olucak inşallah. Sağolasın kardeşim 8)
Alıntı: Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Marta kadar satabilirsem ben de almayı planlıyorum 8) Hadi bakalım . Sanada hayırlı müşteriler gelsin kısa zamanda bahadır. 8)
Alıntı: bypale Nickli Üyeden Alıntı Çok şükür iyi aldora. Günden günede iyiliği farkedilir hale geliyo. Dahada iyi olucak inşallah. Sağolasın kardeşim 8) Abi inşallah en yakın zamanda tamamen düzelir. Tekrardan geçmiş olsun
Alıntı: Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Marta kadar satabilirsem ben de almayı planlıyorum 8) Bugün buldum bindim denedim salı günü ustaya çarşamba ya da perşembe günü satışı yapıcaz inşallah :)
Alıntı: Çağatay Nokay Nickli Üyeden Alıntı Bugün buldum bindim denedim salı günü ustaya çarşamba ya da perşembe günü satışı yapıcaz inşallah :) İnşallah hayırlısı olur. İçine sindi ve sıkıntı yoksa şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Alıntı: Çağatay Nokay Nickli Üyeden Alıntı Bugün buldum bindim denedim salı günü ustaya çarşamba ya da perşembe günü satışı yapıcaz inşallah :) Çağatay çok hızlısın Hayırlısı olsun 8)
Alıntı: Çağatay Nokay Nickli Üyeden Alıntı Bugün buldum bindim denedim salı günü ustaya çarşamba ya da perşembe günü satışı yapıcaz inşallah :) ooo hadi hayırlısı olsun.Alınca fotoğraf paylaşırsın :)