ben yazıoom malzeme listesini
1-yaprak
2-kıyma
3-pirinç
4-....
5-...
6-tencere genişcene olanlarda (topkapı sarayını gezerken mutfak kısmında gormuştum 1-2 tane onlar uygundur)
7-Ben(UGURCUK)
Yazdırılabilir Görünüm
ben yazıoom malzeme listesini
1-yaprak
2-kıyma
3-pirinç
4-....
5-...
6-tencere genişcene olanlarda (topkapı sarayını gezerken mutfak kısmında gormuştum 1-2 tane onlar uygundur)
7-Ben(UGURCUK)
Kıyma normal değil kardeşim satır kıyma yaz yanlış anlamalara sebebiyet vermiyelim
Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
hmmmm... satır kıyma... bu kısım harbi önemli tabiii.... deee, örtmenim nerelerde???... aldığımız malzemeler bozulmasın sonra... şşşşttt... örtmeniiiim... nerdesin yahu????....
sana noliiki bozulunca yada bozulmuyaınca size bişey mi düşecek ki?? burada aç duran parmak kadar çocuk varken :D
yemeden de duramıyonuz ayol bence siz kendin pişir kendin ye olayına girin milletide derde sokmayın :)
Bu kadar beleşciyi istesen bi araya getiremezsin, Alper sana bravo vallaha. :mrgreen: :mrgreen:
İNCİ ÖRTMENİİİİMMMM.....ÖZLEDİK SİZİİİİ......LÜTFEN YAZIN BİŞİLER ARTIK.. NERELERDESİNİZ YAVVV... :?:
dolma yapıo rahatsız etmeyin :D
Herkeze iyi akşamlar.... Neeee biri dolmamı dedi yok be ne yapıyo sadece tabakta dolma resmi gönderiyo artık bak zaten ortalardada yok küstümü ne :( :( :(