bende sabırsızım . ozellıkle ayvalıkta yasayan aılemı gorecegım ıcın ve onların benı gorduklerınde olusacak yuz ıfadelerı ıcın :)
tatar ( merter )
ızmıt / kocaeli
Yazdırılabilir Görünüm
bende sabırsızım . ozellıkle ayvalıkta yasayan aılemı gorecegım ıcın ve onların benı gorduklerınde olusacak yuz ıfadelerı ıcın :)
tatar ( merter )
ızmıt / kocaeli
100 motor mu - 100 kişi mi ??
100 motor olursa bu demektir ki 150 kişi falan
100 kişi olursa buda demektir ki 60 motor falan
ona göre cezerye bombaları hazırlayacam:mrgreen: nakliyesi için kamyon bulacam :p
( ufak çapta faydasını görenler oldu 8) )
Millet geziye susamış şuraya bak, sayfalara yetişemiyorum, acilen Ayvalıktan önce bir gezi yapmalıyız.
Ya Müslüm Baba ateşe körükle gitme sende, sabredin hazırlıkları bitirdim sayılır, 3-4 Mayıs da çadırlı orman manzaralı müthiş bir yere gideceğiz. Çok güzel de yol yapılmış olacak. Sende biliyon da söyletmek için yazıyon ama daha erken şöyle 10 gün sonra açarız konu başlığını. Buradaki dersimiz Ayvalık.:cheesy::cheesy::cheesy:
ooohhhoooooooooooooo olaya bak iki gün girmedik siteye topic almış yürümüş.Valla ben kendi adıma haydin gidiyoruz denmesini bekliyorum yer güzergah falan önemli değil gidelim deyin yeter :)
sonradan artandan çok dökülende olur.. onuda hesap edin...(bknz eskişeer ve tosya gezileri....):evil:
valla benim kanki bu haftasonu motor alıcak onuda artçısıyla birlikte listeye ekleyebilirsiniz. modlarım onlar da mutlaka gelicekler, hiç şüpheniz olmasın...( sizlerden, gezilerden ve buradaki dostluk ortamından sürekli bahsediyordum oda dayanamadı ensonunda motor almaya karar verdi)
deniz+1