-
arkadaşlar çok üzülerek gelemeyeceğimi bildirmek istiyorum bugün edirne ye KGS köprü geçiş kartı almaya gittim debreyajımda bir sorun vardı onu göstermeye ustaya uğradığımda granktada bir sorun çıktı canım çok sıkkın o yüzden giden arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim... inşallah başka bir zaman
-
Sertifikayı bugün aldım. Ehliyet Salı gününeymiş. Sakarya'da olamayacağım
umarım Bolu'da birlikte olabiliriz...
-
Evet arkadaşlar RaptorRiders ailesi olarak güzel bir festivali daha kazasız belasız geride bırakmış olduk.Katılan herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.Arkadaşlar daha kendine gelmemiş olacakki geziden sonraki ilk mesajı ben atıyorum 8)
Geziyle ilgili resimleri burdan paylaşıcaz bizden ayrılmayın.
-
Anca yazıyoruz işte eve gittik bayıldık resmen iyi bir yolculuktu hele dönüş çok zevkliydi yorulduk ama değdi doğrusu inşallah birdahaki gezilerde daha kalabalık olmayı diliyorum katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum
-
dönüş yolunu kandıra , ağva şile üzerinden gelmemiz çok daha keyifli oldu.
-
Gezi çok güzeldi. Festivalde de çok iyi vakit geçirdik. Dönüş yolu benim için muhteşemdi. Şehrin kalabalığından kopup, salına salına yeşilliklerin arasında yol almak çok güzel.
Etkinlik boyunca bana yardımcı olan, arkadaşlığını eksik etmeyen Raptor Riders üyelerine çok teşekkür ederim.
-
Poyrazlardaki organizasyn zayıf olsa da bizim için pek önemli değildi. o kamp ateşinde yaktığımız 1 ton kadar kütük ve sohbetimiz harikaydı. Katılan herkese teşekkürler. Gelemeyen arkadaşlar da olsalardı daha bi keyifli olurdu . İnşallah acısı Dikilide çıkacak.
-
-
Resimler çok güzel, gezi çok güzel hepiniz çok güzel herşey çok güzel, katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bendeki resimleri yarın akşam atarım, bu sıralar işler yoğun.
-
hepinizi tanımaltan son derece mutluyum. bugün pazartesi ve gerçekten ağzım kulaklarımda. dönüş yolculuğu inanılmaz keyifliydi. bir dahaki geziyi iple çekiyorum.