ya dur hemen celallenme ben ti,ye almak için değil ehliyetin varsa köpeğin olur bayramsonu bırakayım benim motoru demek için sordumudu nasılsa ben merakımı fazlasıyla alacağım samsun yollarında hemen yalnış anladın siz bizim başımızın tacısınız8)
Yazdırılabilir Görünüm
:) süpersiniz üçünüzde.. aralarından 2 fotoyu ben çekmiştim.. nasıl özlemişim o günleri.. :) yolunuz hep açık ve daim olsun beraber.. :)
saçma bi yere yazmış gibi oldum.. :) walla fotolara bakarken yazmıştım.. son sayfada onlar var sandımdı.. :?
Buraya nası resim ekleniyo naann hemen motorlu fotolarımı eklicem görsünler 3 sorlerden 1 ini. kızlar ben birinizi onüme, diğerinizi arkama oturturum bea gideriz tipis tipis
beyler durun bakalım..bu kızlar yalnız değil arkalarında ben varım daha.dörtyüz geliyor8)savulun!!!!!!!
bu arkadaş ne iştir arkadaşlar?bump mump yazıyo bişeyle kendı çapında, adıda bır kendıde bir, tekmi geçiyo kendını nedir?
ne o öle gizemli havalar mı yaratçak aklınca:)
şişt noluyo bakiim burda boş bırakmışız anlaşılan buraları :) bizim kızlara laf yok kulansalarda kullanmasalarda fark etmez