Çoğu arkadaşta aynı sorun olduğundan herkes atmış bi yorum :D güzel olmuş ama :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Çoğu arkadaşta aynı sorun olduğundan herkes atmış bi yorum :D güzel olmuş ama :cheesy:
Yan kapaklar çift satılır. Genelde çoğu kişide sol kapak sıkıntısı vardır. Kapakların tek satılması pekte mümkün değildir. Çifti 100 TL'dir, alınıp satılabilir ama şöyle ki, sadece sol kapak sıkıntı mevcut olduğundan alınan çiftlerde sağ kapaklar elimizde kalacağından orjinal kapak yerine motorunuza uygun başka bir kapak bulmanızı öneriyoruz. Tek almaya kalktığınızda sizden genellikle çift parası alacaklardır. Sağ kapağı satamayacakları için tek kapak için çift kapak parası ödeyebilirsiniz.
Dikkatli olun arkadaşlar :)
Benim sağ kapağım düşmüştü otobanda. Ali usta'dan tek sağ aldım.
denk gelmişşındır. elınde varmıstır da vermıstır sana. yoksa takım satılır onlar regallerde.
ghost riders ve airbrush isimli arkadaşlar,
yaptığınız kapak ve parçaların üstüne kabartma için tasarım yapabilirz beraber.
kalemim sağlamdır resimci ve grafiker olarak:)
Arkadaşlar, sağolsun Ali usta yardımcı oldu. Temiz bir çıkma sol kapağı ondan tedarik ettim. Elinde var mıdır bilmiorum ama kapağı eksik olmayan arkadaşlara şunu söyleyebilirim; kapaklarınıza çok iyi bakın :) Kelepçe, melepçe ne varsa bağlayın :) O dandik parçaya o kadar para vermek içinize oturabilir.
o kapaklardan istanbulda sanırım daha once yapan oldu kalıbını çıarttılar birkaç forum sitesindede yayınladılar fotoları eger bu işten anlayan polyester ustası varsa çok basit bişi olucaktır onun için koskoca ford taunus tanponunu doküyolar burda manisada yan kapak nedirr :) yanlızz çok saglam bişi olacagını sanmam..
emre motordada var şu anellerinde kromajlı halde sıfır siyah diill.120tl fealndı yanlış hatırlamıyorsam..
kapagın kabası tarif edilen gibi yapılabilir fakat kromaj kaplama sorun. demire kromaj yapan yer bulunuyorda plastiik fiber aksama kromaj yapan yer çok zor bulunuyor 8)