-
:oops: :oops: :evil: :evil: satılıııııııııııııııııııııııııııık b9 un en klasııııı hadi bakem alan almıyan belli olsun
7500 YTL....... alan almıyan belli olsun heveslisine meraklısına PAZARLIK YOK bakan değil YTL.yi basan alır kardeşimmmmmmm :cheesy: :cheesy: :cheesy:
valla alan çıkarsa kt1200 hazır bekliyor.....
-
Satim ben sana chopell karburatorlerim eksozlarım subap ayarlarım herbişeyim tam takır..Ne dersin ??
-
Niye satcen bakem moötürü murat sen?
-
Büyüyelim abi değilmi? Bide bu parça sorunları yoksa motorumda hiç bir sorun yok çok şükür..
-
hava öyle güzel duruyor ki şu an.. :)
sabah 7 itibariyle kuşların cıvıltısı geliyor kulağıma pencereden..
ve ben halihazırda birbirine yaslanmış duran, uyku tulumu ve çadıra bakıyorum.. :frown:
-
Ya hava hakkaten güzel duruyor şu anda, ama meteor.gov.tr hala yağmur çamur gösteriyor. Hava yağışlı olursa yolculuk dert, zaten yeterince yağmur yemiş toprak olmuştur oralarda çamur balçık... Ben de çok istiyorum gitmeyi ama püffff bilmiyorum valla!!
-
Valla çıkılacaksa çabuk organize olmak lazım. Ona göre 30 dk içinde tekrar hazırlanmam lazım. lazım da lazım. orda hersey var. 3-5 gerekli sey 2 uyku tulumu 1 çadır tamam işte. 1 gece zaten. abartmaya gerek yok. en kötü ihtimal atlayıp döneriz yaw.
-
Tanzimo'nun dediği gibi yarım saatte hazırlanılır onda bişey yok. Yeter ki gidiyoruz gitmiyoruz ona karar verelim. Dün adminle konuşmuştuk öğlene doğru bir telefon zinciri yapalım diye... Sanırım biraz daha beklemek en doğrusu... 2 saat önce 2 saat sonra pek bişey farketmez...
-
0535 687 00 33 utku. festival organızasyonunda görevli.en azından arayın bi fikir alın
-
ya içim yanıyor içim :( :( :(