bitsin tasarım gelsin tshirtlerrrrrrr
sabırsızım çok =)
Yazdırılabilir Görünüm
bitsin tasarım gelsin tshirtlerrrrrrr
sabırsızım çok =)
ya beyler hala neyin tatavasını yapıyorsunuz ,nasıl bir mükemmelliğe ulaşmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum
aha bu çok sade ve estetik olmuş
yeter yormayın kendinizi
birde tutturmuşsunuz celil diye sanki bi ,celil giyecek bu tişörtü
rahat bırakın adamı:evil:
yaptırın gitsin bunu işte
Modeli oturtmaya ben uğraşıyorum kalıcı bir model yapmak istiyorum o yüzden tasarımda yardım gerekiyor yokmu koca forumda ekranda çalışma yapabilicek kafamdaki modeli kesinleştirmeden üretime geçemeyiz haberiniz olsun 8)
bana biraz fantaziye kaçıyorsunun gibi geliyor.
tshot tabep edenlerin çoğu zannımca yok new times roman yada ariel vs.
zımbırtısına çok takılmıyor,alıp giymek istiyor.
(bir önceki tshort olayında ben hatırlamıyorum bu çok çirkin almam giymem diyeni)
ee burda üründe pazarlamadığınıza ve ticaret yapmadığınza göre...
Şiir yazmadan şair olmaya çalışmayalım pls8)
http://img715.imageshack.us/img715/7539/logojdm.png
basit ama güzel
V yakalı,pembe ve transparan haricindekileri giyeriz :mrgreen:
dediğin doğru örnek verdiğin MT de basit güzel ama en önemlisi o loğoyu gören ne diyor bu MT nin loğosu forumu temsil eden bir simge işte bende bunu yapmaya çabalıyorum bir kere ugraşalım ve bundan sonra daima değşmeden kullanalım bizim simgemiz olsun ve bunu yapmakta kararlıyım 8)
abi bizim simgemiz zaten belli
bizim simgemiz patch lerde yaptığımız desen :(
simgemiz o değildi madem :D niye sırtımızda taşıyoruz :D
tamam simgemiz o tişortde aynı loğo zaten sadece tişortte hafif rütuşlarla aynı simgeleri kullanıp tişorta uygun hoşlaştırma yapıyorum o kadar
tişortte tam uygulamaya çalıştıgım (arkası için) patch deki loğoyu aynen alıp sadece kırmızı çerçevesini silip kartal kanatı arasına ay yıldız koymak o kadar yani aynı loğo ufak rütüş :D
tamam o halde anladım ben fatih ile beraber firmalara o şekilde saldırıyoruz..