Celil abi nasıl oldun. Toparladınmı biraz :soru?
Yazdırılabilir Görünüm
Aldora sanada geçmiş olsun kış sorunları herkeste başladı akü marşı kuvvetli çevirmezse kışın bizim motorlar çalışmaz :( öncelikle aküyü şarj edip veya aküye takviye yapıp tekrar dene vurdurduğunda çalışmaması bence çalıştırma uğraşlarında karbüratör boğulmuş olabilir dinlenince düzelir daha sonra bujiler gerekirse kontrol edilir kolay gelsin
Yarın sabah 8 de iş başı motora el aticaz komple büyük ihtimal akü diye düşündüğüm sıkıntı takviye ile çözülecek gibi. Bu arada bu akü kapağı nasıl açılıyor cinnet geçiriyordum az daha :p .
Celil abi geçmiş olsun .en kısa zamanda iyileşmenin dileğiyle. Dikkat et kendine.
Aküye ulaşmak en zevkli nokta :)
1- koltuğu sök : 3 vidası var biri kuyrukta 8-9 anahtarla sökülür 2 adedi oturduğun yerin sağ ve sol altında 12-13 anahtarla sökülür
2- sağ yan krom kapağı sök : kapağın üstünde şaseye bağlı 2 vida var yıldız tornavida ile sökülür vidaları sökünce kapağı altta bir tırnak tutar kapağı kendine doğru çek çıkar
3- akü kapağının üzerinde tek vidası var 10 -11 anahtardı sanırım onu sökünce akü kapağı açılır hadi kolay gelsin 8)
Abi doğru tahmini etmişim . Aküye ulaşmanın bu kadarı teferruatlı olacağının düşünmemiştim açıkçası. Altı üstü akü dahada basit ve kolay olması gerekirdi bence buna dayanarak o ihtimal vermemiştim. Demekki bı takviye ıcın motorun yarısını sökecez yapacak bisi yök aceba aküyü avandaliga koysak nasıl olur ?
Neyse artık abi olanla idare edicez. Teşekkür ederim bilgiler için.
Sen nasıl oldun abi toparladım mi?
Mehmet abi nazara geldik vallahi tam buluşma arifesi)))