Merhabalar Herkeseeeee 8)
Cihan doğru söylüyor önce görev :)
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar Herkeseeeee 8)
Cihan doğru söylüyor önce görev :)
Ben bi duyum aldım. Aldığım duyumlara göre Emrehan memlekete dönmüş. Hatta iş başı bile yapmış :mrgreen: ama hala sitedeki görevinin başına dönmedi :x ceza verelim :x ceza olarak, 2 haftayı geçen gezisinin raporunu hazırlasın :lol: 8)
Hoş geldin Emrehan, benim raporuda yazsana sana zahmet :p
Olmaz arkadaşım; gezmesini biliyosunuz; raporunu da yazacaksınız. :evil:
Madem rapor yazmayacaksınız, neden geziyosunuz? Hadi gezdiniz, neden rapor yazmıyosunuz? Olmaz ki bu kadar lakaytlık canım... :p :p :p
Şaka bi tarafa; lafı bile olmaz kardeşim. Ücreti mukabilinde (kelimesi 0,50TL) istediğin uzunluk ve detayda yazarım ben. :p :p :p
Bu şaka da bi tarafa; bekliyoruz raporunu yarıadaşım. :p
Tatil masraflı geçmiş anladığım kadarıyla :p :p
Arkadaş bu kadar resim çıkacağını bilseydim gerçekten gezmezdim, bu ne yaaa :mrgreen: :mrgreen:
Geçen hafta resimleri temizledik, herhalde önümüzdeki yıllarda da raporu hazırlamaya başlarım inş. Allah' ın izniyle :p
Selamlar Raptorriders,
Arkadaş bir uyandım ki Emrehan kazasız belasız dönmüş çok şükür8)
Kulesi hoşgeldin:D
Ama Emre ve Emrehan, abi kaytarmayın yapıştırın iki rapor,şu niğde tepelerinde ihtiyacım var böyle şeylere:)
Eyvahh, ortam yine mi geriliyor? Hen hen, hen hennn... Az sonraaa... :p
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...-gvvVUVFOyXiSw
Bu hiç iyiye alamet değilllllllll .........http://img.wapta.net/web/samples/col...ation/1986.gif
Kızdırmayın adamı :xhttp://img1.loadtr.com/b-410827-hareketli_karete.gif
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:: mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dostlar herkese selam murat kardeşiniz yine yollara düştü
26 saatte 2100 km yaptım ...
(uçak otobüs karışık)
Şu sıralar ankara'dayım
Sorma abi bıktım ama az kaldı bitiyor kars'tan evi ayarladım eşyalar gelecek bu yıl hiç abartısız 30bin km yaptım motor daha 1200 km de
Binemiyorum ki
konuyu saptirim accık uzun yol diyince muavinler perişan bende bir dönem uzun yolda muavinlik yaptım özetlersek otobüs 13.30 da mı kalkıcak 11 de otobüsün başında olucan hareket saatinde hop yolcu gelir itinayla aldıgın valizlerin perişan olur birde yolda binenler olur aceleyle fişle otobüse at misal istanbula gidicen 22 saat yol çek valizleri indir emanetleri ver gir otobüse otobüsü temizle camları sil ( molalarda daki temizlik işlerini es geçiyom bide şehirlerde ki indi bindileri ) tam bitti derken hooop giy gömlegi kravatı yolcular geliyor valizleri al sonra bi 22 saat yolculuk gece 12 den sonra eger yolculardan inicek yoksa ve molalara 2-3 saat varsa dinlen dinlenebilirsen ki imkansız dıt şöför çagırır çay yada kahve ister memlekete dönersin otobüsü ugurla eve gel tak annen desin ki evde ekmek yok in bakkala al ekmegi çık tam kapıda oglum filan şeyi al demeyi unuttum vs vel hasıl eger benim gibi muavinlik yapmış biri varsa uzun yol vız gelir 8)
Dükkanı açma sırası bugünde bende olsun:)
Günaydın Raptorriders ailesi, Cumanız mübarek olsun:)