Kar bile yağmış bugün istanbula, sen yine yağmuruna denk gelmişsin :mrgreen:
Bu arada benden ne şüphesi duyuyosunuz yav, kanatsız meleğim ben :mrgreen: Celil abi sen bi çıksana ben arkadaşlarla bişey konuşcam :mrgreen::p:mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Kar bile yağmış bugün istanbula, sen yine yağmuruna denk gelmişsin :mrgreen:
Bu arada benden ne şüphesi duyuyosunuz yav, kanatsız meleğim ben :mrgreen: Celil abi sen bi çıksana ben arkadaşlarla bişey konuşcam :mrgreen::p:mrgreen:
MC nin sesini duymak ne güzel miş ya, Cihan terörü esip duruyordu ama artık durulmuşa benziyor.
Not: Eralp dikkat et fazerci seni yakalamasın çok fena yapacakmış :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Kimin nefesi kuvvetliyse bana da bir okuyup üflesin..:mrgreen: Cihan senden bir kısmet duası bekliyorum, ama bugünkü yağmur duasında yaptığın gibi vurup öldürme, dozunu iyi ayarla.:lol: Bıyıksızların tecavüzüne uğramak istemiyorum:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
İyi geceler herkese 8)
Durup durup vuruyosun yani abim :mrgreen: Hayırdır abi bi durum mu var :mrgreen:
hahah.. :p Sabah gün doğmadan yağdı, sonra durdu gün boyu cam gibiydi gökyüzü.. hala yağmadı...
Bekarlık konusunda zaten benim mantaliteyi gündeme getirmişsin yine :lol::cheesy:
Ne ıstıyosunuz benden Erkan ve Cıhan abıler? :?: :mrgreen:
Gençlik ateşini kıskanıyoruz diyelim :mrgreen:
GÜNAYDINLAR EFENDİM... :mrgreen::cheesy:nazar Salı gününden herkese merhabalar, hoş sohbetler.. Malum, havalar soğudu ve yağışlar başladı. Motorunuza binmeden önce iki kez düşünün. Binecekseniz de iki kez dikkatli olun 8)