Merhaba Hakan
Resmi profiline yüklemişsin orada görülüyor senin avatara resim yüklemen gerek 8)
Başkanım çok teşekkürler hallettim şimdi. bende bu terste bir işlik var diyorum :cheesy:
20.Ocak.2016
2_rock
Alıntı:
bypale Nickli Üyeden Alıntı
Arabayı muayneye hazırlıyom sabahtan beri uğraşıyom kardeşim ya. Bahtsız bedevi gibi
Ben sana ve arabana güveniyorum geçersin abi
20.Ocak.2016
2_rock
Alıntı:
Peder Nickli Üyeden Alıntı
Başkanım çok teşekkürler hallettim şimdi. bende bu terste bir işlik var diyorum :cheesy:
Kardeşim şu olayı Banada çözün yoksa böle yaslancam ben
20.Ocak.2016
CELİL
Alıntı:
2_rock Nickli Üyeden Alıntı
Beğendinmi :)
20.Ocak.2016
Peder
Alıntı:
profilim e tıkla ordan solda Ayarlar & Özellikler i göreceksin. onun altında avatarını değiştir yazıyor oradan girip foto yükleyeceksin. sanırım 120*120 boyutunda istiyor. boyut olayını halledemezsen furkan yardımcı olur kardeşim
20.Ocak.2016
2_rock
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Beğendinmi :)
Şimdi oldu herşey yolunda gibi Celil abi çok sağol avatarsız ölmeyecem gözüm arkada kalmaz artik
Çok çok teşekkür ederim :Rockn Roll:
20.Ocak.2016
2_rock
Gençler ayık olun bu çocuğun avatar var ona göre
20.Ocak.2016
CELİL
Alıntı:
Şimdi oldu herşey yolunda gibi Celil abi çok sağol avatarsız ölmeyecem gözüm arkada kalmaz artik
Çok çok teşekkür ederim :Rockn Roll:
Boyutlandırmayı bende yapamıyorum ama sistem otomatik boyutlandırdı istediğin bir resmin varsa bana wapp dan yolla deneyeyim 8)
20.Ocak.2016
Peder
Alıntı:
Gençler ayık olun bu çocuğun avatar var ona göre
Adamın avatarına saygı durdum 1 dk.dır ayakta bekliyorum :::::
20.Ocak.2016
2_rock
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Boyutlandırmayı bende yapamıyorum ama sistem otomatik boyutlandırdı istediğin bir resmin varsa bana wapp dan yolla deneyeyim 8)
Bence böyle iyi şimdilik böyle kalsın yelegimde gerçeğini tasidığımda onu koyarım 8)